A Grincs - vélemény

Átlag: 4.83 (3 szavazat)

Kategória: Rajzfilmek

Közzétéve 2021 április, 29 - 10:10

Nálunk a legkedveltebb mese egyike

Nálunk a legkedveltebb mese egyike a gyerekeknél már rengetegszer meg nézték és nem csak akkor mikor a karácsony közeledik.

A főhős Grincs aki magányosan éldegél a barlangjában a Kobak-hegyen egyetlen társassága a kutyája Max. A barlangjában különböző találmányok találhatóak amik megkönnyítik a Grincs mindennapjait. Grincs nem szereti a karácsonyt hisz rossz emlékei vannak róla és Kifalvára is csak akkor megy el ha már elfogy az élelme. De minden évben mikor közeledik a karácsony a hősűnknek megzavarják a nyugalmát a karácsonyi készülődések így tönkre akarja tenni a kik karácsonyát amikhez különböző technikákat vet be a siker érdekében, hogy ellopja a karácsonyt, de végül minden jóra fordul ahogy a mesékben lenni szokott.

Már sok fajta változatban elkészült az évek alatt, de mi a 2018-ban készült Grincset szeretjük nagyon nézni. Ez egy remek kikapcsolódási lehetőség nem csak gyerekeknek hanem szülőknek is egy fárasztó nap után. Mi befekszünk szépen összebújva az ágyba a gyerekekkel és kezdődhet is a mese persze kicsit nassolunk közben és jókat nevetünk a Grincs különböző tettein.

Kobold

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

A Grincs fotók

2021.05.06

imádom

AGrincs lényege az volna, hogy egy kiállhatatlan, undok alak, ami persze régimódi, ezért...

A Grincs fotók

2021.05.06

gyerekregény ami jó is lehet!

ma találtam meg PDF jelleggel a film alapkönyvét:  , ami egy majdnem 60 oldalas mesekönyv tulajdonképpen sok rajzzal meg egy kellő mennyiségű kísérő szöveggel a cselekményhez, és ezt az anyagot a...