YO-YO - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Gyerekjáték

Közzétéve 2021 augusztus, 16 - 10:10

nagyon régi játék

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1500 Forint

Sziasztok!

Egy olyan játékot szeretnék bemutatni Nektek amit szerintem minden korosztály számára igen könnyen lehet használni. Nagyon egyszerű vele játszani , több fajta is létezik belőle. Régen csak fából készítették , majd jött a műanyag változata. Kezdetben  egyszínűt gyártottak utána már mintával is el látták .Nekem  az első  jo-jom úgy nézet ki hogy, közepes méretű és szivárvány színe volt .Nagyon de nagyon szerettem mert abban az időben nem volt számitógép vagy tablet nyomogatás ha nem a barátaimmal lent az udvaron voltunk és a Jo- Jo val játszottunk vagy épp kergetőztünk a friss levegőn.

Jól emlékszem még arra  akárhova mentünk mindig nálam volt  hogy ha unatkoztam volna csak elő vettem és már játszottam is. Vásárlás közben a sorban állva , vagy míg arra vártam hogy Édesanyám kibeszélgesse magát. Igaz nem lett belőlem Jo – yo bajnok ,de akkor is jól éreztem magam.

Nagyon szerettem mert fejlesztő játék így már nem csak én szerettem a családból hanem a kislányom is.

Sokat változott azóta a kínálat már nagyon menő világítós illetve emojis , lányos , fiús  , motívumos , kivitelben vannak a boltokban . A most is divatos peonza  szerintem a jo jo utódja. Mind   a kettő van nekünk ,de a peonza van többet a polcon nálunk. Jobban szereti a lányom mivel nagyobb a sikerélménye a YO -YO val.

Emlékszem mikor először  mondtam neki hallani sem akart róla, most meg alig akarja letenni. Bevallom Én is szoktam vele játszani és számomra is nagy élmény ilyenkor szintén gyereknek érzem magam.

Az eladó vagy a csomagoláson rajta van hogy mikortól használható és nincs korhoz kötve tehát még nagypapa , nagymama is nyugodtan ragadjon egy Jo -jot és lehet versenyezni hogy ki az ügyesebb a családban. Kivétel a nagyon kicsik nekik nem szabad odaadni és csak szülöi felügyelettel játszón a gyerek vele.  Mindenki örül majd nem kell hozzá ugrálni ez egy nyugi  ügyeségi játék.

Úgy néz ki ez az aranyos játék két műanyag lapos kerek kerék között egy madzag van felkötve kb 1 m hosszú .

A madzagot fel kell tekerni középre majd ha ezt meg csináltuk akkor ez egyik kezünk mutató ujjunkra felhúzzuk.

Tenyerünkbe fogjuk a jo -jot és lefele ugy hogy egy kicsi erőt viszünk bele elengedjük majd hirtelen felfele rántunk rajta ,azt kell tapasztalnunk hogy a jo jo elindul felfele a tenyerünkhöz . Szépen egymás után ismételgetjük. Nagyon egyszerű ezt megtanulni.

Véleményem szerint sokkal érdekesebb mind a peonza mert itt nem kell utána rohangálni , nem mindig jön össze a dobás nem úgy mint a Yo yo val.

Biztonságosabb mert nem tud ki gurulni kocsi elé csak nagyon nehezen, egy helyben tud játszani nem kell futkározni vele. Ami nagyon jó hogy a barátokkal , családdal lehet versenyezgetni hogy ki a jobb , ügyesebb.

Nagyon de nagyon Jó szórakozást Kívánok!!

+Erősségek

nagyon jó

-Hátrányok

nincsen

Zsolt

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

YO-YO fotók

2021.07.19

YO-YO játék

Sziasztok! Egy olyan játékot szeretnék bemutatni Nektek amit szerintem minden korosztály számára igen könnyen lehet használni. Nagyon egyszerű vele játszani , több fajta is létezik belőle. Régen...