Közzétéve 2021 december, 06 - 3:03

Nagyon hasznos és pénztárca barát próbáljátok ki ti is !!!


Megvásárolt: link

Chitosan+chrom (30)

 

 

 

OLIMP LABS CHITOSAN ZSÍRÉGETŐ

Az Olimp Chitosan hatóanyaga a rákfélék páncéljában is jelen lévő rostszerű anyag, mely a zsírokkal ellentétes töltése miatt az emésztőrendszerben mágnesként vonzza magához azokat.

A zsírmágnes!

Olimp Chitosan zsírégető Az Olimp Chitosan hatóanyaga a rákfélék páncéljában is jelen lévő rostszerű anyag, mely a zsírokkal ellentétes töltése miatt az emésztőrendszerben mágnesként vonzza magához azokat és magánál tartja egészen a távozásig, így gátolja azok felszívódását.

Valljuk be, a mindennapjaink étkezése során számtalan esetben viszünk a szervezetünkbe káros zsírokat, melyektől ami lerakodik után szívesen megszabadulnánk, de az már persze nem megy olyan könnyű. A legjobb lenne, ha meg se ennénk ezeket, de a gyorséttermi kaja , vagy a könnyen hozzáférhető napi „menük” sajnos bővelkednek ebben az olcsó, de sok szempontból káros anyagban, tehát közel sem olyan egyszerű ez a megoldás. Föleg ha fiatalkörben nézzük mostanaban hazánkban tul sok elhizás van minden nő ettől szenved . Jönnek ezek BÁRCSAK !

De ha már kénytelen-kelletlen bevittük az emésztésünkbe, mi lenne, ha sikerülne ott elkülöníteni? Ha egyszerűen meggátolnánk a felszívódását a tápcsatornából, így nem juthatna be a szervezetünkbe – tehát jelentősen csökkenhetne a káros mellékhatások és az elhízást !

 

Van megoldás!

Eleged van hiába diétázol meg vonsz magadtól mindent hogy legalább 1 kg le fogy.

Bármilyen butaságnak is tűnik, némileg van alapja, mert a tengeri rákfélék páncélja tartalmaz egy érdekes anyagot, amely mágnesként rántja magával a zsírokat! A magyarázat, hogy az emésztőrendszerünkben pont ellentétes elektromos töltésű anyagként a zsírt magához rántja, mint két mágnes egymás ellentétes pólusát! Ez a kapcsolat egész addig fennáll, amíg ez a páros át nem halad a teljes tápcsatornán, amit aztán – gyakorlatilag felszívódás nélkül – el is hagy!

Járulékos előnye, hogy a „rossz” koleszterin szintjét is képes csökkenteni, mivel a helytelen táplálkozás során bevitt káros zsírsavakat is pontosan ugyanúgy köti meg! Ezáltal képes védeni a szívünk és érrendszerünk egészségét a lerakódások és az abból eredő érszűkületek megelőzésével, illetve ezáltal az ebből eredő magas vérnyomás kockázata is csökken!

Fogyókúrás használata esetén további ezt tudom ajánlani mindenkinek akinek szüksége van segítségre. A hozzáadott, nagy tisztaságú és magas b hasznosulású króm, mely elengedhetetlen a makrotápanyagok (zsír, cukrok stb.) feldolgozásához és energiává alakításához. Ezáltal képessé teszi a szervezetet arra, hogy a bekerült cukrokat és zsírokat – főleg ha mellé sportulunk is de (nem kötelező) – energiává tudjuk alakítani a lerakódások helyett. Tehát úgy képes energiát adni , hogy közben a zsírt „égeünk el”. Másrészt fontos a vércukorszint stabilizálásához, ami azért van jó hatással a fogyókúrás diétánkra, mert ha a szervezetben nincsenek jelentős vércukorszint-ingadozások, úgy testünk nem kezdi el a zsír cukorból történő felhalmozását, másrészt az állandó, biztosnak tűnő ellátás miatt csökkenti a tartalékolási reflexet, így könnyebben „elengedi” a tartalékokat is.

Javasolt használat:

1 kapszula naponta 3-szor, kb. 20 perccel étkezés előtt.
Nagy mennyiségű vízzel (min. 1 pohár) fogyasztva.

Pobáljátok ki kaptam vissza jelzéseket és jol müködik

és az ára is nagyon hasznos takarékos a pénz tárcának is megfelel.

 


 

Kicsike

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments