13-as raktár - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Kategória: Sorozatok

Közzétéve 2022 január, 12 - 14:14

Most épp ezt a sorozatot nézem ami nagyon izgalmas

Szeretnék nektek bemutatni ismét egy izgalmas sorozatot amit épp nézek ez a sorozat egy amerikai sci-fi sorozat.

A címe : 13-as raktár

Öt évadja van a sorozatnak én már a 4-dik évadnál tartok benne. Szerintem nagyon izgalmas egy sorozat és kellemes kikapcsolódást tud nyújtani az embernek.

Ebben a sorozatban különböző műtárgyak vannak amiknek vannak különös képeségeik, vagy láthatlan lesz tőle az ember, vagy épp láthatja a jövőt, de sok fajta tárgy van a sorozatban. A főhősök az elején Péter és Myka egy akcióban vettek részt majd másnap Dél Dakotába kellet menniük és így kerültek a 13-as raktárba. Először persze nem akart ott maradni Myka,de idővel már tetszett neki a munka nagyon.

Minden résznél van egy újabb műtárgy amit meg kell szerezniük és semlegesíteniük kell egy trugyi folyadékkal ami lila színű. Ha kissebb tárgyról van szó akkor zacskóba zárják ha nagyobb tárgyról van szó akkor meg egy trutyival teli tartárja rakják a tárgyat.

A sorozatban fény derül arra is, hogy már sok fajta raktár volt eddig és vannak olyanok amiket felszámoltak ez idő alatt.

Minden raktárnak van egy őrzője aki kapcsolatban áll azzal a raktárral az egyik részben az egyik ilyen őrző sajnos meghal ahogy a 13-as raktár megsemmisül és az ügynökök is oda vesznek, de visszaforgatják az időt 24 órával és minden semmisé válik.

Mindent tárgy amit használnak nem csak a képeségük van meg hanem vannak árny oldalaik is. Mikor az idő vissza lett fordítva akkor az aki visszafordította rossz ember lett.

A sorozatban mindig vannak új főhősök. Van olyan személy akit például régen ahogy veszélyes lett bronz szoborba öntöttek és egy rossz ember kiolvasztotta, mert akik bronz szobrok azok nem halnak meg a sorozatban és fel lehet őket olvasztani vissza lehet a folyamatot csinálni persze csak akkor ha van dns-ünk tőle ami az egyik részben derült ki.

Az első évad az 2009 június 7-én volt a bemutatója ami 12 részes volt

A második évad az 2010 július és 13 rész volt

A harmadik 2011 július 11 és 13 részes ez is

A negyedik évad az 2012 július 23-om és itt 20 rész van

Az utolsó évad az 2014 április 14 és itt 6 rész van csak.

Én csak este tudom a sorozatot nézni mikor a gyerekek alszanak, de akkor álltalában megnézek 3 vagy 4 részt persze ha izgalmas és nem tudom kivárni a következő estét akkor 1 részt még megszoktam nézni.

Hátha nektek is elnyeri majd a tetszéseteket és kedvet kaptok megnézni ezt a sorozatott egy kellemes kikapcsolódás gyanánt ha szeretitek az ilyen jellegű sorozatokat.

+Erősségek

izgalmas

Kobold

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments