Közzétéve 2022 március, 23 - 18:18

MOGYORÓDI AQUA PARK, AQUAARÉNA

Felhasználási tapasztalat:: párszor
Ár : 10000 Forint

Régen jártam már a Mogyoródi Aqua parkban, Aqua arénában, de felejthetetlen élményben volt részem, nagyszerű nyaralásnak ígérkezett, izgatottan készültem rá, és be is válltotta a hozzá fűzött reményeket. Az Aquaaréna Mayarország legnagyobb aquaparkja, amely Mogyoródon a Hungaroring mellett található, Budapesttől 15 percre. Területének nagysága tizenegy és fél hektár. Másfél kilométernyi csúszdaparkkal, többféle szórakozási lehetőséggel és kempinggel várja az oda érkező vendégeket.

Az Aquaarénában kilenc medence és huszonhat összesen másfél kilométernyi csúszda található, amely biztosítja az érdekfeszítő, adrenalin szint emelő, kellemes kikapcsolódást. Akár százhúsz métert is „zuhanhatsz” a tizennégy méterrel alattad lévő medencébe. (Ez is igazán adrenalin szint emelő élmény lehet).

Az Aquarénában található gyermekmedence, Jacuzzi, ugró medence, fekete lyuk, kék barlang, repülő szőnyeg, óriáskígyó, élmény medence, lusta folyó, rafting és szabadesési lehetőség is.

A Jacuzzi a római időket idéző, kör alakú, üvegmozaikkal kirakott medence, melyből szépséges látvány nyílik a természeti szépségekre.

Az ugró medencét kifejezetten az úszók számára találták ki, akik szeretnének egy három és fél méter mély medencébe egy-három méter magas sziklaszirtekről beleugrani, az ugrás élményét érezni. Az ugró medencéhez csúszdák is tartoznak.

A fekete lyuk használata közben meghökkentő vizuális effektusokban lehet részünk, miközben száguldunk a csúszdán lefelé a medencébe. 

A kék barlangba a lassú folyón keresztül jutunk el. A kék barlangban tavas barlang található. A vízen átszűrődő napfény adja jellegzetes kék színét.

A repülőszőnyeg egy olyan szőnyeg, melyen igazán kipróbálhatjuk a levegő könnyedségét. A repülő szőnyeget viszont 120 centiméter vállmagasság alatt nem használható.

Az óriáskígyó egy ötven méter hosszú két összefonódó „kígyó” csúszda, mely nagyszerű élményeket rejt magában.

A hétszáz méteres élmény medencében pedig pezsgőfürdő és esőerdő zuhatag várja a kikapcsolódni vágyókat.

Ezen kívül van lehetőség a lusta folyón ringatózni, de részt vehetünk az adrenalinunkat jelentősen megemelő raftingban, vagy szabadesésben is. (Ezek nekem kimaradtak, ehhez már igazán nem volt bátorságom. :D) A felsoroltak nem fedik teljes mértékben az Aquaaréna kikapcsolódási lehetőségeit, a teljesség igénye nélkül történt a felsorolás, viszont engem ezek a lehetőségek fogtak meg legjobban.

Ha azonban mindebből az élményből nem volt elég egy nap, van lehetőség megszállni az Aquaréna saját kempingjében is, így nem kell szálláskereséssel bajlódnunk, időt töltenünk. A kemping árai (a Hungaroringen megtartott Forma 1 időszakát leszámítva) meglehetősen barátiak, kedvezőek.

Egyszóval ha tartalmas, aktív kikapcsolódásra vágysz, vágyik a család, bátran ajánlom a Mogyoródi Aqua parkot, Aquarénát, mert biztosan kicsiknek is és nagyoknak is, gyermekekeknek és felnőtteknek egyaránt felejthetetlen élményt nyújt. De ha vágysz egy kelleme nyaralásra, akkor is érdemes számításba venni a Mogyoródi Aqua arénát!

+Erősségek

ADRENALIN NÖVELŐ, EXTRÉM

-Hátrányok

NINCS ILYEN

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments