Ballu BPAM-09H mobil klíma - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Klíma

Közzétéve 2021 január, 28 - 11:11

Mobil klímához – jó

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Olcsó hűvösséget szerettem volna.

 

A vélemények és jellemzők elolvasása után egy bokor Ballu BPAM-09H-t vásároltak az Avito-n. A fő választási kritérium a megbízhatóság, a hullámosság átrendezésének képessége (sőt, a hideg levegő kimeneti nyílásának felszerelésének egyszerűsége) és a viszonylagos csend (természetesen a mobiltelefonok között).

 

Rögtön világos volt, hogy a normál munkához, kolhoz nélkül, nem fog menni. Vagyis természetesen megpróbáltam csak kidobni a hullámzást az ablakon, de ez zajos és hatástalan, mivel minden repedésből erőteljesen meleg levegőt szívnak be a helyiségbe.

 

Még jó, hogy a szobában loggia van, és ott regisztrált.A légbeszívás az oldalfalakról történik, ill. A loggián az egyik szárny folyamatosan nyitva van. A kerítés a kapcsoló oldaláról megy, így ezt a falat nem lehet semmivel takarni.

 

A forró levegő kivezető nyílása a nyitott szárny szemközti sarkában van, így nem szívja be saját forró kipufogóját.


 

A natív cső átmérője 150 mm. De csak egy csőadapter van benne. Analógja alapvetően egy karimától a szellőzőcsőig készül, amelyen keresztül a fenti képen eltávolítják a forró levegőt, és bármelyik nagy boltban értékesítik. Szalaggal rögzítve és lezárva. Megfelelő hosszúságú légcsatornát vásárolnak ugyanabban a boltban.


 

Nos, a lakás bejárata farostlemezből készült betéten keresztül történt az ablak legkisebb


 

szárnyába.A távirányítás problémáját a Sonoff S-22 WiFi aljzat oldotta meg az aliexpressből 750 rubelért. A fenti fotón látható. Itt lesz hőmérő, higrométer és automatikus be- / kikapcsolás a páratartalom / hőmérséklet / ütemezés szerint, a tokon található gomboktól, a világ bármely pontjáról érkező telefonról, ahol van internet. Ha csak a be- és kikapcsolás és az ütemezés – akkor a 300 rubelt általában Sonoff basic vagy analógokkal teljesítheti. Az üzemmódváltáshoz csak ki kell mennie a loggiába, és így szinte állandóan maximális hűtés mellett áll.

 

24 fokos külső hőmérséklet mellett a cső 9 fokot fúj ki nagy ventilátorsebesség mellett. Egy másik kellemes bónusz egy ilyen berendezésnek az, hogy a helyiség páratartalma emelkedik, és nem csökken, mivel a külső levegőből kondenzátum képződik, és a hideg levegő áramlásával részben bejut a lakásba.

 

Elméletileg meg kell engedni belőle a vizet, de többször megtettem, és olyan kevés volt, hogy abbahagytam.

 

Az összes elvégzett manipuláció után a zaj nagymértékben csökken. Valójában csak a hullámzás mentén haladó levegő hallatszik, maga a kompresszor hangja szinte megkülönböztethetetlen. Ez alatt aludni már probléma nélkül, füldugó nélkül is lehetséges.

+Erősségek

Olcsó

egyszerű

-Hátrányok

Hangos

Sándor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments