DM drogéria - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Közzétéve 2021 július, 28 - 17:17

Mindent megtalalok amit mashol nem


Ár : 5000 Forint

Egy ideig Rossmann párti voltam és az akkori lakhelyemhez az volt közelebb, de a DM hűségprogramja egyértelműen átcsábított. Az active beauty kártyára minden vásárlásom után gyűjtögethetem a pontokat, egészen pontosan 300 forintonként egy pontot, amit később három forintonként átszámítva válthatok be. A másik erőssége ennek a kártyának a havonta megjelenő szorzós kuponok, ami annyit tesz, hogy egy bizonyos márka megvásárlása után pontsokszorozás történik. Ilyen például ha Libero pelusra van huszonötszörös pont, akkor az érte kapott x pontomat felszorozzák huszonöttel.

Ennek a hűségprogramnak köszönhetően nagyon gyorsan tudod a pontokat összeszedni és később akár egész havi bevásárlást abból fizetni. A real techniques ecseteimet teljes egészében pontból vásároltam, ami írtó jó érzés volt, mert egyébként nem adtam volna ki rá annyi pénzt, így viszont kispórolta nekem a DM kártyám. Shopping napokon ugyan már nem vesznek részt külön kuponokkal viszont olyankor alap sokszorozós kuponok szoktam életbe lépni, vagyis a vásárlásod összege után járó alappontokat szokták felszorozni legtöbbször hússzal, de tízszeres szorzó is előfordult már. Nagyon jó marketing stratégia ugyanis ezzel ösztönzik az embert, hogy ott vásároljon, és megmondom az őszintét kifejezetten kedvelem ezt a fajta motiválást.

Az üzletek hangulata is egyfajta megnyugvást áraszt magából. Amikor oda bemegyek, akkor nem csak anya vagyok, hanem nő is és szépen végigbogarászom a kínálatot. Van minden, amire anyaként, nőként, háziasszonyként szükségem lehet. Nem sok olyan vásárlásra emlékszem, amikor csak azt vettem meg, amire szükségem volt, általában egy kis plusz meglepi, mindig becsúszik a bevásárló kosaramba.

alexandra balogh

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

DM drogéria fotók

2021.07.11

Öröm a vásárlás

Az itthon elérhető drogériák közül mindegyikben vásároltam már, viszont több szempontból a DM áll a szívemhez legközelebb. Nagyon jó árakon kínál széles termékskálát és az...