Játszósátor alagúttal - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Gyerekjáték

Közzétéve 2022 július, 26 - 14:14

Minden gyerek álma, könnyen összeállítható, szállítható

Ez a gyereksátor lehet minden kisgyerek álma. Hasznos, fejlesztő és mozgásra késztető játék. Szuper ajándékötlet, mert jól el lehet benne bújni. Elsősorban babáknak és kisebb gyerekeknek, óvodáskorúaknak ideális. Három különálló részből áll: sátor, négyzet sátor és összekötő alagút. Jó minőségű, könnyen tisztítható, hord táskába összecsomagolható, így bárhova el lehet vinni és felállítani, akár egy vízparti nyaraláskor is ideális lehet. A sátorrészek külön elemenként vannak, így egymástól függetlenül is használhatóak. A sátor kültéren és beltéren is egyaránt használható.

A gyereksátor mérete: 112x112x94 cm. Az alagút mérete: kb. 46×180 cm. Súlya kb. 2, 3 kg.

Lepd meg a gyermekedet egy saját játszótérrel, nagyon hálás lesz, érte hidd el. Ebben a játszósátorban egy igazi hosszan tartó mókázásban lehet része, hűvösebb időben is tudjátok kint használni, télen meg simán a nappaliban vagy a gyerekszobában felállítható. Meghívhatjátok a rokon vagy barát gyerekeket is játszani, akár egyszerre több gyermeknek is biztonságos játszóteret biztosít. Lehet benne kergetőzni, bújócskázni órákon át. Mindkét végén található egy nagyobb tér, amely fedett is, ahol még a napocskától is védve van. Hidd, el a gyereked ki sem akar majd belőle jönni, nálunk is van ez.

Azért is jó ajándék, mert ezen túl nem kell elmenni a játszóházig ezért az élményért. Ez az otthoni verzió is szuper játékélményt nyújt.

Ha nem tudsz, már kitalálni milyen ajándékot vegyél szülinapra, karácsonyra stb. akkor ez a megoldás.

Jó szórakozást!

Buksika

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments