Gél ízületekre - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2022 január, 28 - 11:11

Minden elsősegély dobozban lennie kell Depantennek

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hét

Meglehetősen aktív család vagyunk: a fiam és a férjem gyakran kosárlabdáznak az udvaron, a lányom társastáncra jár, én pedig a fitnesz és a jóga híve vagyok. Ahogy azt el tudják képzelni, időről időre előfordulnak sérülések is. Ezekre az alkalmakra van jég a fagyasztóban és egy kis Depanten gél a gyógyszeres szekrényben.

Igazi megváltás, ha gyors megoldásra van szükség fájdalom esetén. A gél az összetételében lévő mentolnak köszönhetően kellemes hűsítő hatással bír, és segít csökkenteni a fájdalomimpulzusok gyakoriságát.

Nemrégiben a fiam nagyot esett és összetörte a térdét, miközben egy mérkőzésen megelőzött egy ellenfelet. Még egy baleseti sebészhez is elmentünk, mert aggódtunk, hogy törés lett a vége. De minden jól végződött. A súlyos zúzódás térdízületi gyulladást, fájdalmat és duzzanatot okozott. De a Depanten megszüntette ezeket.

A gél nagyon gyorsan felszívódik és szinte azonnal enyhíti a fájdalmat. Ugyanakkor megszünteti a gyulladást, és nincs szükség tabletták szedésére. Mindig van belőle egy tubus a házi gyógyszeres szekrényemben.

+Erősségek

enyhíti a gyulladást

-Hátrányok

kis térfogatú

Ann F

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments