Közzétéve 2023 március, 25 - 13:13

Megosztom az új vérnyomáscsökkentővel kapcsolatos benyomásaimat.

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Megvásárolt: link

Személy szerint a családomban és a barátaim körében ez a legnépszerűbb vitatéma. Ki mit szed, segít-e vagy sem, hírek, a szakemberek új ajánlásai, hogy milyen nehéz volt reggel, vagy hogy a vérnyomás mennyire nem hagyott aludni éjszaka. Mindig megosztjuk azokat a készítményeket, amelyek legalább egy kicsit segítenek, és lehetővé teszik, hogy nyugodtan, vérnyomás-kiugrások és fejfájás nélkül aludjuk át az éjszakát. 

 

Beszélgetésünk utolsó témája a Cardiform volt. Ez nem gyógyszer, hanem étrend-kiegészítő a vérnyomás- vagy szívproblémákkal küzdő emberek számára. De én a hatását kiválóra értékelem! 

 

A kiegészítőről véletlenül szereztem tudomást. Olvastam egy helyi szakembert a közösségi médiában. Elmondta, hogy mennyire fontos a szívműködés fenntartása és az erek tisztítása, ha valaki magas vérnyomásban szenved. Példaként a Cardiformról mesélt. Úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom. Megrendeltem a Cardiformot az interneten, és a gyártó akciót kínált az egész kúrára. 

 

A termék B-, C-, D-, E-vitaminokat és nyomelemeket (pontosan emlékszem, krómot és cinket) tartalmaz. Vagyis a Cardiform egy vitamin- és ásványi anyag komplexum a szív és az erek támogatására, valamint a vérnyomás stabilizálására. Már a használat első napjaiban észrevettem a hatását. Először azt éreztem, hogy reggelente jobban érzem magam, és éjszaka jobban alszom. Reggelente több energiám volt, és nem éreztem magam állandóan olyan fáradtnak. A vérnyomásom nem volt többé kiugróan magas. Még egy stresszes vagy nehéz nap után sem volt olyan kritikusan magas a vérnyomásmérő száma. Minden normális maradt. Már nem fájt a mellkasom, és a szívverésemet nyugodtnak és egyenletesnek éreztem. Ezeket a hatásokat néhány hetes használat után tapasztaltam. De úgy döntöttem, hogy elvégzek egy Cardiform kúrát a gyártó által ajánlott módon.

 

Majdnem 3 hónap telt el a kúra óta – és semmi probléma. A vérnyomás egy kicsit emelkedhet, de 130/80 a maximum. Nincsenek kiugrások, nincs fülzúgás és nincs olyan érzésem, hogy a szívem majd kiugrik a mellkasomból. Még csak zsibbadó érzés sincs a karokban! 

 

Beszéltem a specialistámnak a Cardiformról, és megcsináltattam az összes vérvizsgálatot, és a koleszterinszintem 7,2-ről 3,6 mol-ra csökkent! A kardiogram is normális volt. Ilyen tapasztalatok után rendeltem a férjemnek és a nővéremnek is Cardiformot. A férjem már befejezte a kúrát, a nővéremnek pedig egy szakértő azt tanácsolta, hogy még 30 napig folytassa a kúrát. Mind a férjem, mind a nővérem megszűnt panaszkodni a fejben lévő nyomásra, fájdalomra és lüktetésre.

 

Mit is mondhatnék, nagyszerű termék! Azok is szedhetik, akik már régóta szenvednek a vérnyomástól, és azok is, akik csak nemrég jöttek rá a problémájukra. Nagyszerűen működik fő vagy kiegészítő készítményként, és tényleg segít!

 

A következő plusz pontokat is megemlíteném: alacsony ár, természetes formula, sok vitamin van benne, nincs mellékhatása (mindenkinek, aki kipróbálta, nem volt sem fejfájása, sem gyomor- és bélrendszeri panasza, nem erős a vízhajtó hatása, bár a duzzanat is elmúlt. A mínuszok közül: az eredmények eléréséhez kúraszerűen kell szedni, ami azt jelenti, hogy több csomagot kell venni. De megéri! A kúra után olyan, mintha új életet kezdene vérnyomás és fájdalom nélkül! Ajánlom a Cardiformot és biztosíthatom, hogy ez a készítmény segíthet!

+Erősségek

összetétel, biztonság

-Hátrányok

ár, elérhetőség

Ann F

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments