Tonerin - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2022 november, 08 - 16:16

Megosztás tapasztalataimat a Tonerin használatával kapcsolatban

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 9900 Forint
Megvásárolt: link

Azt hiszem, nem titok, hogy a magas vérnyomást nem lehet gyógyítani. Ha egyszer diagnosztizálták, a probléma örökre veled marad. Már csak az van hátra, hogy olyan készítményeket találjunk, amelyek segítenek fenntartani a szív és az erek működését, különben egész életünkben migréntől, fáradtságtól, fájdalmaktól és egyéb problémáktól szenvedhetünk.

Csak kritikus esetekben használok vegyi anyagokat. A természetes termékeket, a népi módszereket, az étrend-kiegészítőket részesítem előnyben. Hiszem, hogy a tápanyagok pótlása segíthet az egész szervezetnek helyreállni. Ajánlottak egy természetes kiegészítőt a vérnyomásom csökkentésére, de mellékhatásai voltak, fejfájás. A Tonerin esetében nincs ilyen. Erről a termékről a nővéremtől értesültem, nekik Németországban írták fel és ajánlották. Természetes összetételű. Időről időre megmérem a vérnyomásomat, de az értékek mindig normálisak. Tehát azt mondhatom, hogy a Tonerin működik. És ami a legfontosabb, nincsenek mellékhatások. Természetes termék, jó ár, jó eredmény.

A Tonerin a szív- és érrendszerre ható kivonatok és jótékony anyagok formulája. A termék segít csökkenteni a vérnyomást és megtisztítani az ereket a koleszterin és a só lerakódásoktól. A Tonerin stabilizálja a szívverést és segít megszüntetni a magas vérnyomás jeleit. Növeli az érfalak rugalmasságát és csökkenti azok áthatolhatóságát, ezáltal csökkenti a magas vérnyomás okozta súlyos szövődmények kockázatát.

A Tonerin fő összetevői és tulajdonságaik:

– C-vitamin – növeli a rugalmas erek szilárdságát, normalizálja a koleszterin anyagcseréjét, valamint az endokrin és az idegrendszer működését;

– Olajfalevél kivonat – antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, fokozza az immunitást, normalizálja a koleszterinszintet és erősíti az érfalakat;

– Króm – fenntartja az optimális cukorszintet és szabályozza az arteriális nyomást;

– L-arginin – értágító tulajdonsággal rendelkezik, segít kíméletesen csökkenteni a vérnyomást és megelőzni annak ingadozásait.

A Tonerin támogató és profilaktikus szerként használható a szív- és érrendszeri funkciók támogatására és a szövődmények megelőzésére. A komplexum multifunkcionális hatása nemcsak a magas vérnyomás jeleinek, a szédülés, a mellkasi fájdalom, a fáradtság, a szapora szívdobogás megszüntetésében segít, hanem a hirtelen ingadozások megelőzésében is, amelyeket a stressz, az időjárás változások és más tényezők válthatnak ki.

A magas vérnyomás már kb. 3 hónapja nem jelent nekem gondot! Még a diagnózist is elfelejtettem. Az egyetlen dolog, amit még ajánlani tudok, hogy az egész kúrát egyszerre végezzék el. A Tonerin gyorsan elfogy, és néhány európai országban egyáltalán nem is kapható. Tehát, ha megtalálja a megfelelő mennyiséget az egész kúrára akkor szerencséje van.

+Erősségek

hatékonyság, természetesség, biztonság

-Hátrányok

online kell rendelni

Ann F

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments