Deichmann - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 június, 21 - 13:13

Megfizethető minőségi cipőbolt


Megvásárolt: link

Nagyon régóta hűséges vásárlója vagyok a Deichmann-nak és mióta megszülettek a gyerekek az ő cipőiket is onnan szoktuk beszerezni. Azt gondolom középkategóriában ők az egyik legerősebb cég. Az utóbbi időben, mint minden más termék vásárlása esetén a cipők beszerzését is leginkább online intéztem, de volt, hogy táskát is online választottam.

Általában egy bizonyos márkát választok magamnak és a gyerekeknek is, így tudom, hogy éppen aktuálisan milyen méretre van szükség. Nem szoktam mellé lőni az online vásárlások alkalmával sem, de ha mégis rossz lenne a méret beviszem egy üzletbe és minden gond nélkül kicserélik egy másikra. Vannak saját márkás cipőik is, amiket igazán pénztárcabarát áron tudsz megszerezni és a minőséggel sincsen probléma.

A saját márkás cipőket a gyerekek esetében előnyben részesítem, hiszen ők még hamar kinövik az éppen aktuális darabokat, így van, hogy egy szezon alatt kétszer is új méretet kell venni nekik. Szerencsére nincsen ortopédia problémánk így nincsen szükséges semmilyen gyógycipőre és mindig találnak, találunk olyat, ami tetszik nekik a kedvezőbb árkategóriában.

Aki mégis a drágább árujú cipőket kedveli ő is nyugodtan benézhet a Deichmannba akár személyesen, akár, online mert vannak magasabb áru lábbelik is.

A bolti vásárlások alkalmával mindig jól érzem magam az üzletben. A gyerekeknek van kis ülőke megcsinálva és egy tévén mesét vetítenek. Ez életmentő, amikor nekik veszünk cipőt, mert mindketten utálják a próbálgatást, de a mesefilm kellően eltereli a figyelmüket. A választék mindig nagy és általában méretet is szoktam találni a kicsiknek. Sajnos nekem a 41-es lábammal nehezebb dolgom van, viszont ha nem is mindig a kiszemelt darabot sikerül megvennem azért szoktam találni kompromisszumos megoldást.

A nagyobb shopping fesztiválokhoz szoktam csatlakozni így olyankor biztos van kedvezményes vásárlási lehetőség, de online is szoktak akciók, lenni, bár mint említettem szerintem az árak elfogadhatóak. Itt is, mint mindenhol máshol tapasztalható némi drágulás, de egy elégedett visszajáró vásárló nem hiszem, hogy elpártol tőlük.

Az online vásárlás is könnyű. Átlátható a webáruház, könnyű keresni és szűrni az adott terméket. Meglepő, de a neten többször fordul elő, hogy nincs a kívánt méret, mint online. Ilyenkor opcióként tudok az adott méretű termékre keresni, hogy melyik az az üzlet, ahol még kapható. A szállítás 9900 forint felett ingyenes, az alatt pedig 690 forint. A GLS végzi a kiszállítást, ami nagyon gyorsan megy. A legtöbb esetben a még munkaidőben leadott rendelések már másnap meg is érkeznek.

Összességében nagyon kedvelem a Deichmann-t. Jó árakon kapok jó minőségű cipőket, táskákat az egész család számára.

+Erősségek

minőségi termékek

baráti árak

nagy választék

Пользователь сайта

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments