Közzétéve 2023 március, 17 - 10:10

Magkeverék a Kárpát-Medence őshonos flórájából

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 990 Forint
Megvásárolt: link

Magyar vadvirágos kert

A vegyszermenteskert.hu egy családi vállalkozás újragondolása, mely több mint 20 éve van jelen a kertbarátok szolgálatában. A Megrendelőkkel általában hosszú távra tervező lelkes csapatnak évtizedes kapcsolataik is vannak, akik állandó megbízásokkal látják el őket. Értékrendjük alapja a megbízhatóság, korrekt ár és a tökéletes szakmai kivitelezés.

Magyar vadvirágos kert

Azonban ha valaki kicsiben gondolkodik, azaz a saját kertjében szeretné látni a már már elfeledett őshonos vadvirágfajokat, akkor érdemes rendelni a Vegyszermentes Kerttől a Magyar vadvirágos kert magkeveréket, ami a Kárpát-Medence őshonos fajtáiból válogatott csomag. Én a múlt héten rendeltem meg ismét és igen megbízhatóan, két napon belül már házhoz is érkezett a vetőmag.
A vetési időt érdemes betartani, április -május hónapban célszerű elszórni a magokat.

Magyar vadvirágos kert

A Magyar vadvirágos kert magkeverék több, mint 20, hazánkban őshonos vadvirág magját tartalmazza. A Kárpát-medence flórája egyedülálló gazdagságnak örvend, melynek egy kis szeletét Te is a kertedben tudhatod. Dél-Magyarországról gyűjtött vadon élő virágos növények találhatók e csomagban. A biokert filozófiája szerint életteret kell hagynunk minden élőlénynek. Ha a kertünkben kialakítunk egy részt, ahol nincs talajművelés, kaszálás, azzal helyet adunk sok állatfaj zavartalan táplálkozásának és szaporodásának. Egy néhány négyzetméteres rét mindenki kertjében elfér. Hihetetlen szépséggel fog megörvendeztetni ez a kis csomag, mikor nyáron a szemed előtt bontja ki szirmait a pipacs, a len, a kék búzavirág, vagy a vadrezeda.

Mennyiség: 5g

Összetevők: Közönséges cickafark, zsályafélék, mezei pipacs, szarkaláb, mályvafélék, patika párlófű, nyúlszapuka, pipitér fajok, búzavirág, imola fajok, koronafürt fajok, baltacim fajok, orbáncfű, lednek félék, szöszös ökörfarkkóró, vad len, vadrezeda, magyar szappangyökér, vadszegfű, mezei katicavirág,estvéli mécsvirág,csabaíre magjai változó arányban.

A Vegyszermentes Kert elkötelezett a természetes növényvédelem, és az öko-logikus kertek kialakításában is.

+Erősségek

Erős, szívós fajta magok

-Hátrányok

Nem ismert

Bondár Dinda

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments