Lumispa - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 február, 19 - 11:11

LumiSpa Bőrtisztító – Professzionális arctisztítás otthon

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

A bőröm szeretete a Nu Skin termékek iránt folyamatosan növekszik és nő. Már írtam véleményeket a problémás bőrre és a C-vitaminnal történő mosásról. Itt az ideje, hogy írjak a Nu Skin termékek malacka bankom új termékeiről, nevezetesen az ageLOC LumiSpa készülékről, én arcmasszírozónak hívom.


 

Ilyen meglehetősen nehéz eszköz, véleményem szerint gyönyörű! Kényelmesen elfér a tenyerében, kellemesen vehető. Fehér, szürke vonalakkal, hordozható, vízálló! Ami segít megtisztítani a bőrt otthon, mint egy szalonban! Ez az eszköz serkenti a bőrsejtek megújulását is, szilikon rögzítésének köszönhetően masszázsmozgásokkal, úgymond rezgésekkel!


 

Ami különösen fontos nekünk, 30 év feletti lányoknak, magát a készüléket, egy állványt hozzá, egy töltőt és egy tisztító gélt-aktivátort kapunk 100 ml-es térfogatban (igen, egyszerűen nem használhatja a készüléket) .


A készüléket reggel és este kell használni. Gélaktivátor kiválaszthatja a bőrtípusának legmegfelelőbbet, az oldalon meztelen bőrök vannak bemutatva: normál és kombinált bőrre, szárazra, zsírosra, érzékenyre, problémásra.


Választhat és vásárolhat további szilikon fúvókát is, rendes, puha vagy kemény. Aktiváló gélt választottam a normál és a vegyes bőr számára. Elolvassuk az utasításokat és megnézünk egy videót a készülék helyes használatáról.


 

A készülék használata előtt nedvesítse meg arcát meleg vízzel, és vékony rétegben vigye fel az aktivátort. Ezután nedvesítse meg a szilikon fúvókát vízzel, és kapcsolja be a készüléket. Kezdünk az arcnak támaszkodni és előre-hátra mozogni. Érezzen egy ilyen kézzelfogható rezgést a bőrön, milyen nagyszerű masszázs ez!

 

Ha hirtelen az eszközt helytelenül használja, akkor szünetel és rezeg. Ezenkívül a készülék 30 másodpercenként leáll, ami azt jelenti, hogy az arc egyik területéről a másikra kell mozogni. 2 perc működés után a készülék automatikusan kikapcsol. Ezután öblítse le az aktivátort, mossa le meleg vízzel, és törölje le az arcát egy törülközővel.

Távolítsa el a fúvókát a készülékről, és a maradék gélt meleg vízzel öblítse le közvetlenül a csap alatt; a készülék fogantyúja is finoman leöblíthető.

Ilyen tisztítás után az arcbőr egyszerűen felszívja a krémet vagy a szérumot. Az eredményt 1 alkalmazás után azonnal észrevettem, a bőrt frissen megtisztítottuk egy nyikorgásig, ha ezt nevezhetem, nagyon sima, puha tapintású volt, a LumiSpa szilikon fúvókával végzett masszázsból, a többirányú technológiával kombinálva. rezgések vannak a tonizálás érzésében, nagyon hasonlítanak a masszázs utáni bőr állapotához. A bőr tónusa és ezért az arc oválja is jobbra változik, csak biztos vagyok benne! Számomra a homlok homlokzata számára, amely mindig “fényes” a faggyúfeleslegtől, a készülék sokat segít, megtisztítja az eltömődött pórusokat a faggyú legnagyobb koncentrációjú helyein, ezért a pórusok szűkülnek, nincsenek pattanások és vörös gyulladások , nincs eltömődve a pórusok, és nincsenek “zsírosak” az arcon és a komedonokon. Az arcszín egyre jobb, van egyfajta kisugárzás. Igen, a költségek magasak, de mennyi pénzt és időt fordítana arra, hogy bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz forduljon? Sőt, meg kell találni egy jó, igazán hozzáértő szakembert. Például nem tudom elviselni például a szépséginjekciókat, még érzéstelenítéssel sem, és ez nem egyszeri akció, valamint bizonyos időszakok utáni folyamatos terápia. Ezért örömöm az ageLOC LumiSpa iránt végtelen! A készülékre 2 év garancia vonatkozik.


 

A készülékhez vásárolhat egy másik szettet is, az úgynevezett LumiSpa Accent fúvókát szilikon heggyel és ageLOC LumiSpa IdealEyes krémmel a szem körüli bőr számára, mert a szem körüli finom területet nem tisztíthatja olyan eszközzel, amelynek szilikon fúvókája benne van. a készlet, és ezt az utasítások tartalmazzák, de ennek a területnek a tisztításához meg kell lennie egy másik fúvókának és egy megfelelő krémnek. Kedves olvasóim a véleményemben, szívesen válaszolok nem minden kérdésre a nu skin termékekkel kapcsolatban, mert sok mindent már használtam és használtam, lehetőség van megrendelések leadására, mert egy teljes megrendelés valamivel olcsóbb lesz, mint egyedül . Ezért lesz vágy az írásra, segítek, amennyit csak tudok, mindig szívesen kommunikálok!

+Erősségek

Az arc mély tisztítása

bőr simasága és puhasága

ragyogás, frissesség

a pórusok összehúzódása

-Hátrányok

Magas költség

fel kell tölteni

csak aktiváló gélekkel használható

Gabriella

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments