Közzétéve 2021 augusztus, 30 - 14:14

Léghűtő – tisztító és párásító készülék.


Ár : 19000 Forint

A klímaváltozás következtében a nyarak egyre forróbbakká válnak, a kánikulai napok száma egyre inkább növekszik. Mindennapjainkban  szükségessé, és  ugyanolyan fontossá válik a fűtés mellett a nyári hűtés is.  Egyre több lehetőség válik elérhetővé a környezetünk hűtésére, pl.  ventillátor, klímaberendezések, mobilklímák. Mi is elhatároztuk, hogy beszerzünk egy költséghatékony léghűtő készüléket, amely egyben környezetbarát is. Elkezdtünk keresgélni, tájékozódni az interneten, feltérképezve a lehetőségeket. Kiválasztottunk egy számunkra szimpatikus eszközt, és több oldalon is megnéztük a feltételeket. Ez az Air Cooler JDAC-66 léghűtő készülék, amelyet ez év július hónap elején két oldalról is próbáltunk megrendelni, azonban egyik helyen sem volt elérhető. Majd rátaláltunk a gruppi.hu weboldalra, ahol kedvező áron sikerült megrendelni – és július végén már be is tudtuk üzemelni. Nagyon örültünk, hogy végre megérkezett,és azonnal ki is próbáltuk. Ez egy nagyszerű eszköz, amely lehűti, tisztítja és párásítja a körülötte lévő levegőt.

A használata nagyon egyszerű. Fel kell tölteni hideg vízzel a készülék alján  található 4 literes tartályt és már fújja is a hűvös, tisztított levegőt. Ventillátorként is működik, ebben az esetben nem kell bele vizet tölteni, azonban nemcsak egy ventilátor – a léghűtő csökkenti a hőmérsékletet a víz párolgása révén.  A hűvös fokozása érdekében a készülékhez mellékelt 2 db jégakkut, amelyet fel kell tölteni vízzel, majd a hűtőbe rakni legalább 4 órára.  Így garantáltan friss és jeges levegő árad majd a szobában. arra mindig figyelni kell, hogy a tartályt nem szabad a max jelzésnél tovább tölteni, ugyanis ilyenkor kilöttyenhet, gurulás közben a víz, amely kárt tehet a készülékben.

Az alján lévő kerekeinek köszönhetően egyszerűen mozgatható bárhová, ahová szeretnénk. Használható az otthonunk bármelyik  területén.

Rendkívül csendes, így nem fog zavarni a zümmögés tv nézés közben.

Főbb jellemzői: léghűtő, légtisztító és párásító egyben. Teljesítménye: 70 W. Konnektorról működik. Mozgatható, görgős kialakítással.  A készülék tetején található gombokkal működik. Az első gomb a Cool, ebben az esetben nem szabad bele vizet tenni, mert ez ventilátorként funkcionál. A második gomb az Off, amely a készülék kikapcsolására szolgál. A harmadik, negyedik, ötödik gomb /Low, Mid, High/ a fújás erősségének fokozására szolgálnak /alacsony, közepes, magas/. Az utolsó gomb Swing, a ventilátor lapátok forgására vonatkozik. Méretei: 56,5 cm x 26,8 cm x 23 cm kerekekkel együtt.

A megjelenése szép, jól mutat hálószobában is, kellemes hűvös levegőt biztosít.

+Erősségek

Hűsíti, tisztítja és párásítja a levegőt.

-Hátrányok

Nincs magyar nyelvű tájékoztatója. /angol nyelvű van/.

Jessyke

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments