KUTYA MAGAZIN - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2022 október, 17 - 10:10

KUTYA MAGAZIN

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 800 Forint

Nos, hozzájutottam életem első Yorkshire Terrierjéhez. Nagy volt az öröm, egy felnőtt, 1,5 éves kiskutyáról volt szó, Csubikámról. Rendben, mellette még nem olvasgattam sokat a kutyákról, hiszen felnőtt volt, jól nevelt, szocializált. Aztáááán jött Majácska és rögtön a Kutya Magazin után kellett nyúlnom mely sok mindenre megtanítatott a fajtával, de leginkább a neveléssel kapcsolatban. Sajnos Majácskámnál nem arattunk osztatlan sikert exemmel a nevelésében, „papucs ragadozó” lett belőle. Sok mindent azonban így is meg tudtunk tanítani Majácskánknak, a Kutya Magazinnak és exem határtalan türelmének köszönhetően.

A Kutya Magazinban rengeteg hasznos tippet és tanácsot találtunk kiskutyánk, Majácskánk nevelésével és a fajta tartásával, szőrének, fogainak ápolásával, etetésével kapcsolatban.

A kutya magazin elmagyarázza, hogy mire kell figyelne, a . Ismétlem, rengeteg hasznos tanácsot, tippet olvastunk benne. Bár Majámra nem gyakorolt nagy hatást, de az alapvető dolgokat meg tudtuk tanítani neki. Mára már szobatiszta, jól nevelt kis gengszter lett belőle.  Megtanultuk a Kutya magazinból azt is, hogy hogyan befolyásolhatjuk a kutyánk, Majánk viselkedését , illetve jutalomfalattal, jutalmazási rendszerrel. ez utóbbi nagy hatással volt rá, rendkívüli módon szereti  a hasát. Azt is megtanultuk a Kutya Magazinból, hogy hogyan reagáljunk, viselkedjünk, hogyan neveljük  az olyan  elkerülésére, , mint az állandó ugatás, morgás, odakapás és mit tehet ellene. Megtaláltuk a Kutya Magazinban a  kutyás tanácsadás keretein belül  a kutya egészségére  és ápolására vonatkozó leírásokat, tanácsokat, tippeket, ötleteket is.  A kutya magazin ismerteti a betegségeket és azok első jeleit és a további tünetek is. . Elárulja, hogy hogyan védekezzen a  és azt is, hogy kutyájának milyen oltásokra van szüksége. A magazin a  is szolgáltat tanácsokat, valamint informál a  és a túlsúly, intolerancia, allergia vagy betegségek esetén szükséges diétákról is. Az  témáját sem hanyagolja el a Kutya Magazin,  Mikor kezdje el az  utazást és mi módon szoktathatja hozzá kutyáját, hogy ne féljen az autós közlekedéstől. Természetesen a kutya magazin a hétköznapi témákat is kitárgyalja, például a  érintő kérdésekre is választ kaphattunk, azt is megtudhattuk, hogy mennyi mozgásra van szüksége Majácskánknak. Majácskánk gyakran húzott is sétáltatás közben, illetve próbált, de az ő másfél két kilogrammjával ez elég veszélyes volt elsősorban rá nézve. A Kutya Magazinból tanultuk meg elérni azt a célt, hogy ne húzzon, vagy legalábbis ne annyira húzzon, mint csöppség korában.

Terméseztessen mindehhez kellett exem, volt élettársam rengeteg türelme és kitartása is.

 

Egyszóval ajánlom mindenki figyelmébe, aki kuty gazdi szeretne lenni

Ezt a rendkívül jó és hasznos magazint!

Rengeteg ötletet, tanácsot találhatunk benne

Lapjai olvasgatása közben!!!

 

 

 

+Erősségek

HASZNOS ÉS JÁTÉKOS TANÁCSOK

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments