Ambrózia étterem és panzió! - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Szállodák

Közzétéve 2022 április, 18 - 15:15

Közkedvelt étterem,szálloda!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 5000 Forint
Vonalkód: 13000

Az Ambrózia Étterem és Panzió*** 2006. október 06.-án nyitotta meg kapuit Kazincbarcika centrumában. Kazincbarcika, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye megyeszékhelyétől, Miskolctól 18 km-re, a bánrévei Szlovák határtól 25 km-re, a főµvárostól, Budapesttől pedig 200 km-re helyezkedik el. Magyarország méltán híres turisztikai desztinációi könnyen, gyorsan, kedvező útviszonyok mellett közelíthetőek meg Kazincbarcikáról, mint például az Aggteleki Nemzeti Parkon belül az Aggteleki Baradla Cseppkő Barlang, a Bükki Nemzeti Parkon belül Szilvásvárad, és Eger, Miskolcon Lillafüred, Miskolc-Tapolca, vagy Diósgyőr. Panziónk városközponti fekvése miatt néhány perces sétával szinte bármelyik köz-, illetve kulturális intézmény elérhető.

Nekem kedvenc éttermem,  városunk egyik nevezetessége, nagyon sok rendezvény, esküvő zajlik itt , a környékbeli települések lakói is nagyon kedvelik.Nagyon kulturált és udvarias a kiszolgálás.Családi rendezvényeinket általában itt szoktuk lebonyolítani.Én az étterem átadási ünnepségén is részt vettem és már akkor tudtam,hogy ez a létesítmény nagyon közkedvelt lessz.

A város szívében található ,innét valóban minden üzlet, hivatal, stb. pár perc alatt elérhető.

Azok, akik úgy döntenek, hogy Kazincbarcikán szeretnének megszállni, Panzióban kényelmes, modern, elvárásaiknak megfelelő szolgáltatásokat vehetnek igénybe, kedvező árakon.

Az étkeztetés is nagyon kiváló, rengetek kínálat, sokféleség és elfogadható árakon, ami szintén nem lényegtelen.Ételeik nagyon igényesen vannak elkészítve, itt fontos a minőség és a mennyiség is fontos.Én csak pozitívan tudok nyilatkozni a kazincbarcikai Amrózia étterem és panzió vendéglátásáról.Aki még nem járt itt ajánlom,hogy látogassa meg, nem fog csalódni.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket,
hogy éttermünk és panziónk folyamatosan üzemel,
ételeink teljes kínálatából rendelhetnek tőlünk
elvitelre, és kiszállítással egyaránt!
***
Érdeklődni és rendelni az alábbi telefonszámainkon tudnak:  

48-310-883,  30-830-4025

+Erősségek

Korszerű, igényes, elfogadható árak!

-Hátrányok

Nem tudok rólla!

janosom

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments