Közzétéve 2022 november, 03 - 11:11

Korrekt, becsületes Állatorvos


Megvásárolt: link

Püspökladányban a Dózsa út 20. szám alatt 2022. májusától működik a rendelő. Kedves, barátságos, nagyon ügyes, és állatbarát Orvos, Dr. Bácsó Balázs és a Felesége, aki asszisztens , Dr. Bácsóné Rácz Csilla működteti. A jövőben több szolgáltatás is elérhető lesz, egy videóban hallottam, amit a püspökladányi tévé készített, amikor megnyílt. Érdeklődni a megadott elérhetőségeken kell facekookon, telefonon, mivel semmit nem szeretnék kihagyni. A jelenlegi szolgáltatás: fogászat, általános vizsgálat, oltás, chip, gyógyítások, stb. . 

 
A nagyon bátortalanok kedvéért kicsit más témáról is írok, nemcsak a rendelőről, hogy ne féljenek, mert később egy életre megbánják, ha betegség esetén nem a Morzsi Állatorvosi Rendelőt választják, mint ahogy én is.
 
2017-ben egyik szomszéd településen élő ismerősöm ajánlotta a Doktor Úrt, nagyon dicsérte, már meg is írtam részletesen mindent mi a baj, videóval, majdnem elküldtem, de a rengeteg csalódás, amit az addig ismert közelben élő “állatororvosoktól” kaptam adott belém egy félelmet : lehet el se jön, ha mégis, mi a bizonyíték, a tudtom nélkül nem e altatja el, küldjem vagy ne? Akit ismerünk, az tárgyként kezeli, el se jön, pedig 2010-ben a püspökladányi Radianban hirdette, hívásra házhoz megy, mégse, mikor baj van. Akit nem ismerünk, az vajon hogy fog viselkedni a Kutyussal? Végül több napos gondolkozás merjem vagy ne, a félelem győzött, nem hívtam el, azóta milliárdszor megbántam, miért nem hívtam el, csak nagyon féltem az Állatokat, nem akartam meghaljon és azt sem, hogy elaltassák, meg akartam gyógyítani, végül egyedül próbálkoztam, és csak 7 hónappal hosszabbítottam meg az életét. Az akkori doki azt mondta a láthatatlanban 2017.októberében , úgy se éli túl a telet, örüljünk eddig is élt ( 15 éves ) . Nem adtam fel, internet segítségével nyomoztam, mit tegyek, rendelgettem kajákat, és el kezdett javulni, de végül 2018.májusában meghalt. Nem kell csodálkozni, ennyire tehetetlennek éreztem magam, nem mertem orvost változtatni.
2020-ban Csilla hirdetése alapján ismét találkoztam Dr. Bácsó Balázs nevével, akit egy jó Ismerősöm ajánlott volna 2017-ben, csak nem voltam elég bátor, hogy elhívjam.  Leírtam az elmúlt 35 évem rossz tapasztalatait az addig ismert “állatorvosokról” (  tárgyként kezelték, nem foglalkoztak Vele, hagyták meghalni ) , és kérdést milyen Orvos, az esélytelennek is esélyt ad, házhoz is lejön, szereti az Állatokat? Csillának egy mondata győzött meg : átérzem, nekem is van 3 Kutyám.
 
 Gondoltam, aki így szereti az Állatokat, sajnálja,ha meghal, az a világból is kiüldözné az állatkínzókat, ha tehetné, mivel én ilyen vagyok, és szerintem minden valódi állatbarát, akkor a Doktor Úr sem lehet rossz ember, ha már Csilla állatbarát, Ezért vettem a bátorságot, meggyőzzem a Szüleimet, próbáljuk meg , milyen Orvos a Férje. Apuka, a másikat már megszoktuk. Anyuka, ha az se lesz jó, akkor kit hívjunk? Én, egy próbát megér, ha beválik, maradunk.
 
 Igazuk volt a Szüleimnek, minden állatorvost kipróbáltunk, akik a közelben léteztek, csak egy se vette komolyan az Állatok életét, ami engem nagyon megviselt, sokkal fájdalmasabb, mint amikor engem bántottak óvódában és általános iskolában a létezésemért, ez se esett jól, ez miatt lettem társaság kerülő, de az Állatok nekem olyanok, mint egy jó szülő, testvér, a legszorosabb kapcsolatom az Állatokkal van, ezért a legjobbat akarom Nekik, mint minden ember a szeretteiért, Ők ok nélkül sose fognak bántani engem.
 
Apukának mondtam, 2017-ben ki ajánlotta, csak nem voltam elég bátor. Egyből felhívta, kifaggatta, hogy bánik az Állatokkal, mert Ő is félt változtatni. Végül úgy döntött, tegyünk egy próbát, ezért 2020-ban lehívta, mivel következett a kötelező oltás.
Nagyon bizalmatlan vagyok az emberekkel, ezért csak az igazán jó embereket dícsérem, aki komolyan megérdemli, kortól, nemtől függetlenül.
 
 
 
A megbeszélt időpontban el is jött Dr. Bácsó Balázs. Nagyon figyelmes volt a Kutyákkal, még a szisszenésre is odafigyelt, minden rendben van e.
2021.június 2-án megírtam mi a baj. Azt hittük, álmodunk. Megjelent a Doktor Úr, hozott gyógyszert a Kutyusnak. Amikor Apuka elment : le a kalappal, Ő valóban Úri Ember! Ilyen jó Állatorvost még életemben nem láttam a 67 évem alatt! Én: meg se gondoltam, eljön, az, hogy ma, még hihetetlenebb, Ő valóban emberszámba veszi az Állatokat, mindig ilyen Állatorvost szerettem volna, Akihez bizalommal fordulhatok, nem félve!  4 nap alatt meggyógyult a Kutyus.
 
2021.szeptemberében ismét hívtuk, akkor is azonnal jött, estére már meg sem látszott a Kutyuson, hogy beteg volt.
 
A Kutyákon, Macskákon, Nyulakon, Sünökön, és egyéb Kisállatokon kívül Nagyállatokkal is foglalkozik, például Lovak, Szarvasmarhák, stb.  Jelenleg házhoz is lejár, ha a tulajdonos nem tudja elvinni a Kedvenceit a rendelőbe bármilyen okból, mert másik településen él, stb . , de amihez komolyabb vizsgálatok kellenek, azt csak a rendelőben tudja elvégezni. Mindenféleképpen bármi baj van bátran szólni kell, és megy rendelési időn kívül.
Nagyon szépen köszönöm, hogy mindenki a Morzsi Állatorvosi Rendelőt fogja választani.
+Erősségek

Házhoz jár

Kutyusok

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments