Közzétéve 2021 május, 10 - 12:12

Kontaktlencse barát szempillaspirál

Az Avon, több mint 30 éve van Magyarországon, az egyik legrégebbi kozmetikai és bőrápolási termékeket forgalmazó cég, ami katalógusból árusít. Magas ismeretséggel rendelkezik, a nők körülbelül 80%-a ismeri az Avont, sokan használják is a termékeit. Most az Avon egyik luxus kategóriájú sminktermékét szeretném bemutatni, és ez nem más, mint a luxe szempillaspirál. Az arany csomagolás utal a termék magas minőségére, és a luxust is tükrözi. De attól, hogy egy luxus kategóriájú termékről beszélünk, az ára nem megfizethetetlen, és sokszor található meg akciós árban is.


Sok szempillaspirált kipróbáltam már az évek során, de eddig ez az egy vált be nekem. Kontaktlencsét viselek, és a szempillaspirálok hamar elnehezítették a pilláimat, és egy-két óra után viszketni is kezdet, amely könnyezést okozott, és égő érzetet. Emiatt évekig nem használtam semmit sem a pilláimra, így viszont befejezetlennek éreztem a sminkemet, és sok esetben a szemhéjpúderek is a szempilláimra hullottak sminkelés közben, így a sminkem nem hatott túl jól. Ajánlás után vásároltam meg ezt a szempillaspirált, de nem gondoltam volna hogy beválhat, nem bíztam benne, viszont azóta csak ezt használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve, számomra egy top termék lett.

Ez a termék nem nehezíti el a szempilláimat, és nem is viszket, így egész nap tudom viselni, és végre teljes a sminkem is. Nem kenődik el, természetes hatást biztosít, nem csomósodik.

Dúsító hatású szempillaspirál, fekete gyémántporral. Fekete és barna színkivitelben is kapható Én eddig csak a feketét használtam. Az átlag 10 ml-es kiszerelésű szempillaspirálok helyett, ez csak 7 ml-es, bár én ezt nem is bánom, mert fél évente lecserélem a szempillaspirálom a szemem érzékenysége miatt, és nem minden esetben használom el, ennyi idő alatt a nagyobb kiszereléseket.

+Erősségek

Nem csomósodik

Nem nehezíti el a pillákat

LauraHedi

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments