Surveytime 1 dolláros kérdőív - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 július, 14 - 1:01

Könnyű zsebpénzkereset

Még régen az iskola mellett jártam közvélemény kutatásokra egy kis zsebpénz kiegészítés gyanánt. Mára ezeket is leginkább online formában éred el, és vannak köztük igazán jók és olyanok is, amikre nem érdemes regisztrálni vagy legalábbis türelmesen kell gyűjtögetni, hogy összegyűljön a megfelelő összeg.

Eleinte nagyon sok különböző oldalra regisztráltam viszont hamar rá kellett jönnöm, hogy érdemesebb inkább egy oldalra koncentrálni, és ha ott összegyűlt a kiutalható összeg, akkor továbblépni. Találtam viszont egy olyan kérdőíves oldalt, ami teljesen tiszta feltétekkel dolgozik, ha kitöltötted a kérdőívet, egy dollárt (alkalmanként fél dollárt) gyakorlatilag egy órán belül kiutal a paypal számládra.

A Surveytime egy angol oldal, ahova minimális angoltudás szükséges a profil létrehozásához viszont utána teljes mértékig magyar nyelven kapod a kitöltendő kérdőíveket. Nyilván itt, is mint minden oldalon megvan az esélye annak, hogy betelnek a helyek, vagy éppen a bevezető kérdésekre adott válaszaid alapján nem kerülsz be, de ha bekerülsz, akkor fizet. Szükséges hozzá paypal fiók bár azt gondolom lassan ez is olyan lesz, mint a gmail fiók lesz mindenkinek…. A paypal számlánkról később könnyedén át tudjuk utalni a pénzt a bankszámlánkra vagy bankkártáynkra.

Az alap profil létrehozása után meg kell válaszolnod egy sor különböző kérdést, ami alapján látják, hogy mik azok a kérdőívek, amikre esélyes lehetsz. Ez egy fél órát minimum elvesz az életedből, de ha készen vagy nincs más dolgod, mint várni az emailt, ami a kérdőívet rejti. Minden féle témában kaptam már kérdőíveket a benzinkutaktól kezdve a bankokon át a ruhaüzletekig mindenről kérdezték már a véleményemet.

Nem csak egy országba küldik ki az emaileket, hanem a világ minden tájára így a helyek viszonylag gyorsan betelnek, így ha akkor kapunk üzenetet, amikor a gép előtt vagyunk érdemes rögtön rákattintani és ugye akkor még mindig ott van a lehetősége annak, hogy nem kerülünk be a kezdeti válaszaink alapján. Ez tipikusan nem az a „munka”, amiből meg lehet gazdagodni, de egy kis gyűjtögetés után karácsonykor, vagy egy leendő nyaralás alkalmával jól jöhet a kis plusz pénz.

A kérdőívezésben is vannak holt szezonok, amikor nagyon sokáig nem jön egy darab email sem, viszont úgy vettem észre, hogy mostanában majdnem minden nap jön egy új kérdőív bár főként olyan időzónában, amikor már alszom így nem volt szerencsém egy ideje. Eddig közel húsz egy dolláros kérdőívet töltöttem ki, és nem igazán igényel túl nagy erőfeszítést. Ezt hívnám talált pénznek, amit nem érdemes a földön hagyni.

+Erősségek

korrekt

átátható

fizet

Пользователь сайта

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
1 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments