Közzétéve 2021 július, 01 - 13:13

Klassz kínálat, jó márkák, gyors kiszállítás ez a lovebrands


Megvásárolt: link

A világjárvány egyik mellékhatásaként ismertem meg olyan webáruházakat, amikről előtte még nem hallottam. Szerencsére a legtöbb esetben visszatérő vásárló lettem. Így leltem rá a lovebrands ldalára, ami mára az egyik kedvenc kozmetikai webáruházam lett.

Először körömlakk szárító cseppeket rendeltem tőlük, viszont annyira pompás akciók voltak, hogy rögtön becsúszott még pár dolog a kosaramba. Megtalálható náluk az essence és a catrice márka is, ha személyesen vásárolok drogériában, akkor először ennek a két márkának a pultjában nézek szét. Természetesen nem csupán az alsóbb árkategória termékei találhatóak a kínálatban, például parfümök terén igen nívós a kínálat, de tangle teezert is lehet tőlük rendelni. Nagyon megörültem, amikor a Revox márka arcszérumai is felkerültek a palettára, hiszen a mindennapi rutinjaim részét képezik.

Az oldal viszonylag könnyen kezelhető. Egyrészt kereshetünk adott márkára, ahol még az is fel van tüntetve, hogy melyik területre árulja a márka a termékeit. A másik módszer, hogy terméktípusra keresünk rá és megnézzük, milyen kínálatból választhatunk.

Beautips menüpont alatt érdekes cikkeket olvashatunk, természetesen az oldalon kapható termékeket ajánlva. Vannak termékek, amiket csak online vásárolhatunk meg, és ha éppen az aktuális újdonságokra vagyunk kíváncsiak azt is külön menüpontba szedték.

Szállítás tekintetében viszonylag gyorsan dolgoznak. A délelőtt leadott rendelés már másnapra nálad van, a szállítás pedig tizenkétezer forint fölött ingyenes és a GLS futárszolgálat csenget a csomagoddal. Háromezer és nyolcezer forint közötti vásárlásnál kilencszázkilencven forint a szállítás, míg nyolc és tizenkétezer forint között hatszázkilencven forintot kell fizetni a csomagszállításért. Fizetni online a Barion rendszerén keresztül tudunk, illetve utánvétre is van lehetőség, de annak plusz háromszáz forint a költsége.

Az egyik kedvencem a lovebrands oldalán a csomagajánlatok. Különböző márkák termékei vannak csokorba szedve a megfelelő feladatra, illetve azonos márka termékeinek csomagjai közül is válogathatunk. Nyilván ebben az esetben kedvezményesebb áron juthatunk a termékekhez, mintha megvennénk külön őket. Boxot személy szerint csak már kipróbált termékekből választanék, mert nem olcsó mulatság és sajnálnám, ha nem működnének a választott termékek.

Időről, időre vannak akciók és többször kaptam már termékmintákat ajándékba tízezer forintos vásárlás felett. A csomagok mindig nagyon igényesen vannak becsomagolva, ilyen szalma szerűséggel vannak kibélelve és minden termék pluszba külön be van tekerve papírba, szóval roppant igényesen kapod kézhez a termékeket. Az árak nem magasabbak, mint bármelyik drogériában és a választékkal is meg vagyok elégedve. Többször rendeltem tőlük, de egészen biztosan fogok is még.

+Erősségek

különböző árkategóriájú márkák

gyors kiszállítás

igényes csomagolás

megfizethető árak

Пользователь сайта

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments