KITEKAT A MINŐSÉGI MACSKAELEDEL - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Macskatáp

Közzétéve 2022 május, 22 - 9:09

KITEKAT A MINŐSÉGI MACSKAELEDEL

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 2600 Forint

Kedves kis házimacskám, Lordi cicám (cica, mit cica? Jól megtermett kandúr már :D) kedvenc ételei közé tartozik a frissen fogott egéren és verében, na meg halon kívül a Frikies macskaeledelen kívül a Kitekat macskaeledel. Bár zsebbe nyúlós ételről van szó, mégis megéri megvenni, hiszen nagyon jót tesz a macska egészségének, körmeinek, szőrének.

Lordikámnak nagyon ízlik, van olyan, hogy mást nem is hajlandó megenni, még a kolbászt és szalonnát sem, csakis a Kitekatot.  

A Kitekatban rengeteg vitamin, ásványi anyag van, ez mellett található benne napraforgóolaj és telítetlen szírsavak is. Mivel rendkívül odafigyelnek a minőségére, gyártására és a tápban található összetevők megfelelő arányára, ezért nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy macskánk, esetünkben Lordika egészséges legyen, szőrzete sima és szép, csillogó, bőre is szép és tiszta legyen.

A Kitekat macskaeledel többfajta kiszerelésben kapható:

Kapható frissen tartó alutasakban, száz grammos kiszerelésben.                                     Kitekat macska tasak MP vegyes zselé 24x100g

Lehet kapni darabonként is, de lehet kapni negyvennyolcas, huszonnégyes és kilencvenhatos darabszámban is, karton dobozban.

Legalacsonyabb, karton dobozos ára tudomásom szerint kettőezer-hatszáz forint körül van, mégis megéri megvenni, hiszen Lordikám kiegyensúlyozott, boldog és egészséges lesz tőle, és már említettem, szereti is nagyon a pociját és egyik kedvenc étele a Kitekat macskaeledel.

 

                                  Lehet kapni ezen felül száraz macskaeledel formájában is,                                        Kitekat Száraz Marha-Zöldség 12kg

                                             száraztáp formájában, 1, 3 ,5 és 12 kilogrammos kiszerelésben is. 

 

Lordikám ezt nem annyira szereti, de mégis megeszi. A száraztápokért nincs odáig, ez talán az egyetlen olyan száraz táp, amit jóízűen elfogyaszt.  Tehát ajánlott kényes macskagyomornak, válogatós macskáknak is.

+Erősségek

EGÉSZSÉGES, SZÉP SZŐRZET, ERŐS KARMOK, KIEGYENSÚLYOZOTT CICA

-Hátrányok

EGY KICSIT DRÁGA, DE MEGÉRI

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments