Közzétéve 2023 szeptember, 20 - 13:13

KISKEGYED, SOK NŐ KEDVENC HETILAPJA

Felhasználási tapasztalat:: néhány nap
Ár : 265 Forint

Kiskegyed

 

A nők százezreinek

egyik kedvenc hetilapja

A Kiskegyed nem tartozik ugyan kedvenc lapjaim közé, de mostanában hála anyós jelöltemnek hozzá jutottam néhány régebbi számához. El kell ismernem, hogy rengeteg sok hír és kellemes cikkek szólnak benne elsősorban nőknek. Érdekesnek találtam az újságot, így most néhány információ róla:

Az első lapszám 1992. április hetedikén jelent meg.

Az első főszerkesztője Miskolczy Miklós író volt, amely helyet később Bokor Klára foglalta el, ő kapta meg a főszerkesztői szerepkört. Nagyon jó szerkesztő, főszerkesztő, elismerésem neki munkájához. Az első heti harminc ezres példányszám a következő hetekben ugrásszerűen megnőtt. A lap történetében a legnagyobb példányszám az ötszázhatvan-ezer darab volt. 2007-ben kétszázezres példányszámot terjeszt, ez egymillió- kettőmillió olvasót vonz hetente. Annak ellenére, hogy elsősorban nőknek szánt hetilapról van szó, gyakran forgatják férfiak is, ha találnak, látnak benne egy-egy érdekesebb témájú cikket.   2002 óta a magazin főszerkesztője Bokor Klára.

A Kiskegyed célcsoportja igen széles, tizennyolc és nyolcvan- nyolcvanöt éves kor között mozog, elsősorban mindenkinek (is) íródott, íródik, szerkesztődik. Kezdetben klasszikus női hetilap volt, de a fellépő igények és a konkurencia miatt manapság a bulvár nagyobb szerephez jut. A kezdeti sikerek miatt néhány évig nem kellett megújítani profilját. Az első nagy arculatváltásra 1998-ban került sor. Azóta csak kisebb mértékben változtatták meg a tartalmát. A címlapra nagy hangsúlyt fektetnek az lehetséges vásárlók, a kedves olvasók miatt.

Szerkesztőségének húsz állandó munkatársa van, és jelentős számú külsős újságíró dolgozik a lapban. A főszerkesztőnő mellett a kulcspozíciókat férfiak foglalják el, hiszen a férfiaknak mindig fontos szerep jutott a z újságírás területén. Az újság elsősorban bulvár híreket tartalmaz, foglalkozik a hazai és nemzetközi sztárok életével, mindennapjaival, vagy kiemelkedő szerepű, jelentőségi élettörténetével, élet eseményeivel.

A kiadó később megjelentette a Kiskegyed konyhája (mely elsősorban étel recepteket tartalmaz, ételkülönlegességek is szerepelnek benne), A Kiskegyed otthona (mely belsőépítészeti é slakás díszítő elemeket, ötleket tartalmaz), a Kiskegyed recepttár és a Kiskegyed Extra különkiadásokat is.

Kellemes időtöltést jelent ezen újság olvasása, kellemes kikapcsolódást, szórakoztató híreket ígér.

 

Mindenkinek, aki egy könnyed kikapcsolódásra vágyik

Bátran ajánlom ezt az újságot olvasásra!

 

Kellemes kikapcsolódást, kellemes olvasást, kellemes időtöltést kívánok

Minden kedves olvasónak!

+Erősségek

KÖNNYED KIKAPCSOLÓDÁST KÍNÁL

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments