Kérdőív Kavalkád - vélemény

Átlag: 3.5 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2023 március, 06 - 8:08

Kérdőív Kavalkád – őszinte visszajelzés

Sokan érdeklődnek a Surveycompare oldal iránt, amely akár havi 100 000 Ft-os bevételt ígér. Azonban, ha figyelmesen olvassuk a kis betűs részt, kiderül, hogy hetente 5 napon 5-5 kérdőívet kell kitölteni ahhoz, hogy ezt az összeget elérjük. Ha ismerjük a magyar kérdőíves viszonyokat, akkor azonnal láthatjuk, hogy ez lehetetlen.

De mi is pontosan a Surveycompare ajánlata? Ez valójában egy továbbajánló oldal, amely adataink kitöltése és regisztráció után más kérdőíves oldalakat ajánl fel. Nagyrészt ugyanazokat, amelyeket könnyedén megtalálhatunk, ha rákeresünk a keresőben. Tehát ha szeretnél gyorsan belekezdeni a kérdőívezésbe, regisztrálj egyszerűen a Daedalus Online vagy más ezen a linken található kérdőíves oldalra, ahol a legjobbakat találod.

A Surveycompare elméletileg segíthet abban, hogy beregisztráljon a kiválasztott oldalakra, de sajnos ebben az én általam kiválasztott oldal esetében nem sikerült. Mások is panaszkodtak arra, hogy ez a funkció igazából csak látszat, és valójában csak linkeket küld el nekünk e-mailben. Azonban figyeljünk arra, hogy ha nem jelöljük ki az oldal alján található opciót, akkor hozzájárulunk ahhoz, hogy hírleveleket küldjenek nekünk. Ez hasznos lehet, ha csak az új lehetőségekről értesítenek minket, de az is lehet, hogy rendszeresen kapunk majd mindenféle reklámot. Az ajánlott oldalak listáján látható, hogy a Surveycompare nem magyar oldal, így nem ismerik pontosan azokat a kérdőíves oldalakat, amelyek Magyarországon jól működnek.

Összességében a Surveycompare nem maga az oldal, amelyen pénzt kereshetünk, hanem csak más oldalak listája, amelyekhez regisztráció után juthatunk hozzá. Az ötlet alapvetően jó, de a tesztelés során nem sikerült beregisztrálnom az általam kiválasztott oldalakra. Az oldal 4 ajánlást tett, de ezeket már ismertem. Az általuk ígért bevétel talán elérhető az Egyesült Államokban, de Magyarországon lehetetlen. Ha nem szeretnénk véletlenül feliratkozni Természetesen! Mivel az oldal nem magyar, nem lehetett számítani arra, hogy a lista teljes és a magyar felhasználók igényeit maximálisan kielégítő lesz. Azonban érdemes körülnézni az ajánlott oldalak között, mert talán egy-kettő olyan is van, amit még nem ismertél, és talán a jövőben hasznosnak bizonyulhat.

Az online kérdőívezés egyébként egy érdekes és népszerű módja annak, hogy pénzt keressünk az interneten. Ha tényleg komolyan gondolod, hogy keresni akarsz vele, érdemes átnézni a különböző lehetőségeket, és kiválasztani azokat az oldalakat, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek és elvárásaidnak.

Ha viszont csak kíváncsi vagy a dologra, és szeretnéd kipróbálni, hogy milyen az online kérdőívek kitöltése, akkor bátran próbáld ki a Kérdőív kavalkádot, vagy bármelyik másik hasonló oldalt. Azért érdemes odafigyelni a regisztrációkor, hogy milyen adatokat adunk meg, és hogy végigolvassuk az oldal által küldött e-maileket, mert sokszor tartalmaznak fontos információkat és lehetőségeket.

Reméljük, hogy hasznosnak találtad ezt a rövid összefoglalót a Kérdőív kavalkádról, és sok sikert kívánunk az online kérdőívek kitöltéséhez, akár az oldal ajánlatai, akár más lehetőségek révén!

Roman Lebedev

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments