Keraderm+ - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 december, 02 - 21:21

Keraderm+ az egészséges bőrért

Ha ezt a hozzászólást olvassa, akkor önnek ismerős a pikkelysömör problémája. Körülbelül 10 éve szenvedek tőle, ebből 4 éve stabil remisszióban vagyok. A “stabil” azt jelenti, hogy sem a stressz, sem a diéta, sem más külső vagy belső tényező nem tudott még súlyosbodást előidézni. És minden elismerés egy terméknek szól.

Egy barátom azt tanácsolta, hogy próbáljam ki a Keraderm+ krémet. A csomag viszonylag gyorsan megérkezett. A kézhezvételt követő napon elkezdtem alkalmazni a terméket az utasításoknak megfelelően. A fegyelem és a következetesség fontos ebben. A termék vegyszermentes, így az eredmény nem gyors. Fokozatosan és halmozottan hat, ezért a krémet kihagyások nélkül kell alkalmazni.

A második pont az összetétel. A szó szoros értelmében aranyat ér. Csak bevált, hatékony, természetes termékeket tartalmaz, mint például kamilla kivonatot, kókuszolajat, shea vajat, boróka olajat és ként. Valamint egy sor olyan vitamint, amelyek segítenek a bőr gyorsabb regenerálódásában.

Az első eredményt egy hét után vettem észre. Akkoriban volt egy remisszióm, és a krém először elég gyorsan megszüntette a tolakodó viszketést, majd a hámlás is kezdett elmúlni. A bőr láthatóan puhább, tápláltabb és hidratáltabb lett. A bőrpír eltűnt. Ez volt a kezdete az egészség és a kényelem felé vezető utamnak.

Ann F

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments