Avon parfümök - vélemény

Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Kategória: Illatszerek

Közzétéve 2021 június, 29 - 12:12

Kellemes és hosszan tartó

Az Avon Eve Confidens 2018 újdonsága, amelyet a híres Eva Mendes színésznő mutat be. Azok, akik már hosszú ideje ismerik az Avon márka parfümjeit, vagy használták is,  bármilyen nehézség nélkül felismerik az Avon jellegzetes illatait. Tényleg olyan rossz lenne? Nekem személy szerint nem, a márka számos illata alkalmas számomra, mivel imádom az édes aromákat. Az Avon munkatársaként, gyakran vásárlok vagy ajándékba kapom a termékeket. Az egyik kedvencem közé tartozik az Avon Eve Confidence Eau de Parfum érzéki, keleti fás illata, amely vanília árnyalatokkal van díszítve. Eredeti palackja borostyán színű folyadékot tartalmaz.  Amikor szabadon engedem cseppecskéit, szinte megtisztítják a testemet.

Már első használata után beleszerettem a körte édességébe, amelyet virág illatok egészítenek ki. A szív hangjaiban érezhető a jázmin, vörös bogyók és gyümölcsök koktélja, valamint a fekete ribizli árnyalatai. Az általános meleg édesség hátterében kissé kiemelkedik a játékos savanyúság, de gyorsan eltűnik, melegséget és kissé játékos illatot hagyva maga után. A virágok és a gyümölcsös jegyek semlegesnek tűnnek, vaníliába burkolva. Keleti illatot keresni benne nem érdemes. Az illat nagyon nőies, sőt, kissé naív is. De nem szeretném fiatalosnak nevezni, szerintem fiataloknak és idősöknek egyaránt megfelel, mindez a személyes preferencián és stiluson múlik.

Illata akár öt órán át érezhető. Nyugodtan nevezhetjük átlagosnak, bár attól függ mivel hasonlítjuk össze. Főleg otthoni illatként használom, mivel egyszerű illata nem emeli ki személyiségemet. Egy kis tipp a tartósság érdekében! Krémmel használom együtt reggel, zuhanyzás után, majd amikor felöltözöm, megy a ruhára is. Általában napközben frissítek ha időm és lehetőségem van rá.Ára lehetővé teszi, hogy ne sajnálja magától ezt az illatot, hiszen tartósságához öt-hat psikelést kell használni. Az Avon Confidence eau de parfum dinamikus összetétele tökéletesen illeszkedik a természethez. Erős temperamentima, vonzereje és a kísérties megjelenése ötvözi ereje titkát. Amióta ezt az illatot használom, többen is megjegyezték a környezetemben, hogy jó illatom van. Ezzel az illattal nem lehet mellé lőni. Egy pillanat alatt bele lehet szeretni. A flakonját a polcon tárolom, kiegészítőnek is nagyon stílusos. Férjem és kisfiam is nagyon elégedett az illatával. A férjem azt állítja ez az illat pont nekem való, pont az én stílusomhoz illik. Még az év elején elfogyott, és valahogyan meg is feledkeztem róla, mert közben kísérletezek más illatokkal, aztán véletlenül a gardróbot selejteztem és megéreztem az illatot a szekrényben az elrakott ruhák küzütt. Heves hiányérzet tört rám, azonnal megrendeltem egy flakont, pont nyárra el leszek látva kellemes illatával.

Evelin1985

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Avon parfümök fotók

2021.04.29

Avon parfümök

Én már elég régóta használom az Avon parfümjeit, több mint 10 éve és nagyon szeretem is őket, de nem a toilette-ket. A parfüm és a toilette között az a különbség, hogy a parfümnek nem megy el hamar...