Vitamonsters mulitvitamin nyalóka - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Gyógyszerek

Közzétéve 2022 január, 25 - 10:10

Kedvenc vitaminos nyalókánk

Most egy multivitaminos nyalókát szeretnék nektek bemutatni aminek a neve Vitamonsters multivitamin nyalóka.

Nekem a kislányom kevés vitaminos dolgot szeret próbáltam már a gumi vitamint abból is nem sokat evett meg, próbáltam nála az ilyen vitaminos rágótablettákat is már, de azt se nagyon fogadta el. Ő nagyon kis válogatós ilyen szempontból. A téli időszakban szeretek neki több vitamint adni, hogy erősödjön az immunrendszere hisz ilyenkor könnyebben megfáznak a gyerekek is mint mi felnőttek is. Persze a gyümölcsöket is szereti mellette fogyasztani.

Nem rég vettem neki ilyen nyalókát mivel szereti a nyalókákat gondoltam kipróbálom ezt hátha tetszik neki és szerencsére ez elnyerte a tetszését és ezt szívesen elfogyasztja nem kell gyöszködnöm , hisz nagyon finom egy nyalóka bármelyik ízt is próbálja ki a kisgyerek vagy épp a felnőt.

Ez a Vitamonsers multivitamin nyalóka több ízben megtalálható.

Cseresznye, alma, narancs, szőlő, citrom és málna ízekben.

Összetétele: Cukor, glükózszirup, citromsav , folsav, biotin és  a vitaminok amik vannak benne A vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, B3 vitamin , C vitamin és E vitamin. A  nyalóka 0.2 % gyümölcslé koncentrátumot tartalmaz ami adja meg a finom gyömölcsös ízét a nyalókának.

A nyalóka tartalmaz még színezékek is ilyen benne a  curcumin, klorofill és klorofillin rézkomplexek, cochineal , norbixin .

13-25 fok között, napfénytől, nedvességtől távol tartandó

Ez a nyalóka azoknak a gyerekeknek ajánlják akik már ovodássok elérték a három éveskort. És napi egy nyalóka elfogyasztását ajánlott. Mi amikor jövünk haza az oviból akkor szoktam neki odaadni mindig és mire haza érünk addigra már el is fogy neki a nyalóka.

A nyalókát ha kibontjuk a csomagolásából egy szívecske formájú nyalókát találunk benne ami különböző színű attól függ épp melyen ízű a nyalókánk. A csomagolása a nyalókának is vidám hisz szörnyecskék vannak rajta az adott íz színével és a csomagoláson megtalálhatjuk a narancs, szőlő, alma , citrom , cseresznye, málna gyümölcs képét is.

Mi nagyon szeretjük az alma, szőlő és a cseresznye ízű nyalókát, de már mindet kipróbáltuk legjobban ez nyerte el a tetszésünket nekem és a kislányomnak is hisz én is megkóstoltam, hogy milyen.

Ha esetleg neked is ilyen kis válogatós lenne a gyermeked mint nekem a kislányom, hogy nem felel meg neki akár milyen kis vitaminos rágótabletta vagy gumicukor hátha elnyeri nálatok is a kisgyermeknek a tetszését ez a nyalóka.

Kobold

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments