Tchibo Caffissimo Easy - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Konyhai kisgépek

Közzétéve 2021 július, 01 - 13:13

Kapszulás kávégép..

Sziasztok!

Most a kapszulás kávéfőzőnkről szeretnék megosztani veletek néhány szót.

Nagyon sokáig gondolkoztunk hogy a régi egyszerű kávégépűnket le cseréljük e kapszulás gépre. Mindig úgy voltunk vele hogy mivel mi nagy kávé fogyasztok vagyunk nem fogja megérni. Kedvencünk a kotyogos volt amit feltetünk a tűzhelyre és jó erős kávét főztünk le. Kis helyen elfért könnyen mosható szerkezet. Imádtam mert ahogy a párom mondta ébresztős kávé készült benne.( ERŐS). Ebbe rendes őrölt kávé kell be csak ha valaki ilyet szeretne szerintem ez gazdaságos kivitel.

Mivel úgy voltam vel szeretnék egy elektromos kávé főzőt ezért vettünk egy neveset , ami ugyan úgy őrölt kávé kellet bele tenni ez is erős kávét készített. Sajnos nagyon hamar be vízkővesedet . Nagyon szerettük mivel finom és gazdaságos kis gép volt. Az évek folyamán szerintem ha nem fogyasztottunk el ilyen gépből vagy 6 db akkor egyet sem . Mindig is kíváncsi voltam hogy milyen lehet a kapszulás gépek . Először is elkezdtem nézni hogy hogyan  kell használni , mennyibe kerül stb. Mindig arra jutottunk hogy nekünk nem lesz megfelelő pont azért mert drágák a kapszulák és mi ugye sokat iszunk.

Majd egyszer testvérem megkérdezte hogy örülnék e szülinapomra egy kapszulás kávégépnek. Úgy  voltam vele hogy mért ne ha meg akar lepni vele nem utasítom vissza nem bántom meg.

Hát be is állított egy Tchibo Caffisimo Easy géppel. Örültem neki mert hozott hozzá kapszulát is . Addig nem volt baj csak amikor elfogyott a kapszula. Jöttek a gondok. Ne hogy azt hidd bemész a boltba és olcsón hozzá jutsz a kapszulájához. Vanni van de pont ez a Tchibo gép nem kompatibilis semmijen típusú olcsó kapszulához.

Tehát hiába finom kávát készít de ez csak azoknak javaslom akik keveset kávéznak illetően akik meg engedhetik a drágább árat maguknak .Egy átlagos boltban 10 db kapszula kb 1200 ft. Persze lehet drágábban és ha akciós akkor kb 1000 ft jutsz hozzá. Szóval mi elött vásárolsz kapszulás kávé főzőt nézd meg hogy számodra megéri e olcsón gépet venni és utána drága kapszulát vagy sem. szerintem nem jó a Tchibo gép mert nem tudsz más fajta kapszulát beletenni. Neten sincs semmi én már sajnos nagyon is utána jártam.

Most ott tartok hogy vesszünk egy Dolce gépet mert a gyereknek is tudok benne forró csokit majd készíteni és ami nagyon jó hogy már lehet hozza megfelelő olcsóbb , többfajta kapszulát vásárolni .Hidd el hogy inkább kicsit drágább legyen a gép de az olcsó kapszulán sokat fogsz spórolni ami szerintem most már tudom , hogy nem mindegy egy sokat fogyasztó ember számára.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni a döntésedben!

Nagyon JÓ kávézást Kívánok!!!!!!!!

+Erősségek

kapszulás

tisztitható

gyors

-Hátrányok

nem kompatibilis

Gaborne Gaborne

Ajánlom

+4

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
2 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments