Közzétéve 2023 május, 01 - 11:11

Jókönyvek.hu könyv webáruház és bolt


Megvásárolt: link

Az első alkalommal véletlenül találtam rá a jókönyvek.hu webáruházra. Itt találtam meg a legkedvezőbb áron azt a kötetet, amit kerestem és rögtön le is csaptam rá. A rendelésem gyorsan megérkezett és egy kedves kézzel írt üzenet fogadott a csomagomban, amiben megköszönték, hogy őket választottam és jó szórakozást kívántak a könyvhöz. Ez az üzenet a mai napig a faliújságomra van feltűzve.

Ennek a kis cetlinek hála, már a csomag kibontásának pillanatában úgy éreztem, hogy fontos vagyok ennek a boltnak és megfelelő kedveséggel és odafigyeléssel készítették össze számomra ezt a csomagot. Rögtön tudtam, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor ezt a boltot választottam és ehhez nem volt szükség kedvezmény kuponokra vagy hírlevelekre egészen egyszerűen éreztették velem, hogy számítanak rám, és ami még fontosabb, hogy szeretik, amit csinálnak. Ez a mai világban már értéknek számít, amit támogatni kell és érdemes.

2021ben már második alkalommal nyerte el a legnépszerűbb könyvesbolt címet az Ország Boltja versenyen, mégpedig jogosan. Nagyon jó árakkal dolgoznak és megtaláltam náluk olyan könyveket is, amiket máshol már nem lehetett kapni.  Sajnos a boltjukról nem tudok nyilatkozni, mert elég messze vannak tőlem, viszont a webáruházban leadott rendeléseimet minden alkalommal, kedves üzenettel kaptam. Tudták, hogy nem először rendelek és minden üzenet személyesen nekem szólt, tehát nem sablon szövegről van szó.

A webáruház könnyen kezelhető és jól átlátható. Egy rövid regisztráció után rögtön le is adhatjuk a rendelésünket, viszont az akciós részleget véletlen se hagyjuk, ki innen általában becsúszik egy két könyv az alap megrendelésem mellé. Lehetőség van online kártyával kifizetni a rendelést, de választhatunk utánvételt is bár ennek van egy 300 forintos díja.

A személyes átvétel ingyenes. Az üzletük Budapesten a hetedik kerületben a Garay téren található, viszont kérheted az Álomgyár könyvesboltok egyikébe ötszáz forintos díj fejében. A szállítási módok igen széles skálája áll rendelkezésünkre. Választhatunk FoxPost automatát, MPL házhozszállítást és PostaPontot, sőt GLS házhozszállítást is, illetve GLS csomagpontot, így mindenki megtalálhatja a számára kedvező opciót.

Egyszer ha lehetőségem lesz rá egészen biztosan ellátogatok az üzletbe és megköszönöm, hogy ennyire szeretik a munkájukat és tisztelik a vásárlóikat. Nem is kérdés, hogy, amikor könyvet keresek ez lesz a jövőben is az első olyan webáruház, ahol megnézem elérhető e az általam kereset kötet. A végére pedig egy kis érdekesség, ők inspiráltak arra, hogy a saját vállalkozásomban (játék webáruház) is használjam a kézzel írt üzeneteket a vásárlások mellé.

+Erősségek

vevőbarát

jó árak

könnyű kezelhetőség

Пользователь сайта

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments