Közzétéve 2023 április, 16 - 12:12

JOE NAVARRO – VESZÉLYES SZEMÉLYISÉGEK

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 4500 Forint

Joe Navarro 1953.-ban született, jelenleg az FBI nyugalmazott ügynöke, fő területe a kémelhárítás volt. Viselkedéskutató, személyiség jegyek alapján, viselkedés alapján személyiség profilozó 2005-től World Series of Poker Akadémia tanára, ahol a tanulókat a testbeszéd árulkodó jeleinek felismerésére oktatja. 2008 és 2010 között a Bluff Magazine-ben jelentek meg írásai, 2009 óta a Psychology Today Magazine-ben publikál. Számos könyv, közöttük a nagy sikerű Veszélyes személyiségek című könyv szerzője.

„Naponta újabb és újabb tragédiákról szólnak a hírek Newton, Boston, Aurora, Columbine. A riportokban számtalanszor elhangzik, hogy bár voltak ugyan jelek, de senki nem foglalkozott velük. A szörnyű tragédiákon túl felettébb félelmetes az a tény, hogy a bűnözők kevesebb, mint 1%-át ítélik börtönbüntetésre. Ez egyben azt is jelenti, hogy az újságok minden egyes szalagcímére több millió, az átlagembert veszélyeztető helyzet jut.”

 

Ez hazánkban, Magyarországon sincs másképp, hiszen rengeteg olyan helyzettel találkozunk, amit fel kellett volna ismernünk. Voltak figyelmeztető jelek, magatartás béli előfordulások, mégsem figyeltünk a jelekre. Amikor meg már odafigyelünk, talán egy újság hasábjain, vagy címoldalán szerepelünk. (Ha személy szerint mi nem is, de szomszédunk, vagy szeretteink közül valaki. ÉRDMES EZEKRE A JELEKRE ODAFIGYELNI!!!)

„És a valódi bűneseteken túl ott vannak az őrült munkatársak, a fékevesztett családtagok vagy épp azok a kegyetlen szomszédok, akik bár fizikai fájdalmat nem okoznak, mégis folyamatosan megkeserítik az életünket. Vajon időben felismerhetjük az ilyen emberektől érkező fenyegetést?”

Ebben a könyvben nem egyszerűen, általánosságban, hanem pontról, pontra megmutatják, Joe Navarro nyugdíjazott FBI ügynök részletesen bemutatja a veszélyes személyiségek jellemzőit. Joe Navarro, az FBI egykori ügynökének könyve megtanít a négy leggyakoribb veszélyes személyiség a narcisztikus, a ragadozó, a paranoiás és a labilis típus azonosítására. Részletesen ismerteti az egyes típusok felől érkező fenyegetést. Így megvédhetjük magunkat, rövid és hosszú távon egyaránt. De ha mégsem tudtuk elkerülni a pusztító erő közelségét, bemutatja azt is, hogyan dolgozhatjuk fel az általa okozott traumát.

 

Mindenkinek javaslom Joe Navarro regényének tanulmányozását,

a tesztek kitöltését, hiszen sok mindent megtudhatunk belőle!!!

 

Legyünk Óvatosak, vigyázzunk magunkra

és szeretteinkre, gyermekeinkre, idős szüleinkre!

+Erősségek

FIGYELMEZTETŐ JELLEGŰ SZAKIRODALOM!!!!

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments