iPhone xs - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Mobiltelefonok

Közzétéve 2020 október, 08 - 2:02

IPhone XS. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi pénzt kiadok egy telefonért. Új barátom és asszisztensem, benyomások az Iphone 7 után

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 300000 Forint

Az iPhone új modelljeinek ára mindig sok vitát okoz.

Amikor egy időben véleményeket írtam az iphone 5 és iphone 7 modellekről, amelyek sokkal olcsóbbak voltak, rengeteg megjegyzést kaptam, hogy hülyeség annyi pénzt költeni egy telefonra, hogy az ár nem indokolt stb., De az emberek továbbra is vásárolják iPhone-t, a teljesen új modelleket is beleértve, ez már prioritás kérdése.

Háttér

Szinte azonnal vásároltam egy iPhone 7-et a megjelenése után, és idén szeptember végéig sétáltam vele. Abszolút minden megfelelt nekem, és nem terveztem telefoncserét, egy évig mindenképpen szerettem volna még használni, de a körülmények másként alakultak.

Nagyon óvatosan használtam, de aztán megjelent az első gyerkőc, és a telefon leejtése szokásossá vált. Néha olyan erővel repült, hogy meglepődtem a következmények hiányán, de mindennek van határa, és a képernyő betört.

Számomra ez nem volt ok új telefon vásárlására, bár nagy kísértés volt, mert az új XS akkor jelent meg. Javításra vittem az iPhone-t, és ott maradt egy hónapig, utána azt mondták, hogy nem csak a képernyő tört be, de belső sérülések is keletkeztek, így javítás ára akkora lett volna, hogy inkább úgy döntöttem veszek egy újat.

Az első gondolat természetesen az volt, hogy “XS-t akarok”, de a józan ész nem engedte meg, hogy ennyit költsek, és nem is a pénzről szólt, hanem egyszerűen a félelemről, hogy a gyermek ugyanúgy tud foglalkozni az új iPhone-val, ezért elkezdtem alternatívákat keresni androidon.

Erkölcsileg nem voltam hajlandó átlépni az 200 000-es határt, ez az a maximális összeg, amelyet készen álltam adni egy telefonért, és akkor is csikorogva. Az iPhone-okból ezért a pénzért tudtam venni 7 pluszt, de ennek nem láttam értelmét, és ekkor már szétszóródott a szemem az androidokon, amelyekből annyi van, gyönyörűek, nagyszerű fényképezőgépekkel és ötször olcsóbbak.

Megvettem a XIAOMI A2-t és itt nem beszélek róla, ehhez valószínűleg külön recenziót írok. Csak azt mondom, hogy megbocsáthatatlan hiba volt, és egy hónapos kínai okostelefon használat után az idegeim a határon voltak.

Nos, lehetetlen átállni iPhone-ról valami másra, és ez még nem is kényelmi és szokás kérdése, számos olyan pont van, amely alapvető számomra és a kínai okostelefon, sajnos, nagyban cserbenhagy minket.

Ebben a pillanatban úgy döntöttem, hogy itt az ideje visszatérni az iPhone-hoz, és hogy nem érdekel a pénz, szeretnék egy jó telefont, amely megfelel minden követelményemnek és örömet okoz nekem, és nem roncsolja az idegeimet.

Design

Itt minden rendben van, szavakat sem találok, mert amikor felveszem ezt a telefont, megjelenéséből és kényelméből valódi esztétikai élményt tapasztalok. Nagyon hasonlít az X-hez, szinte ikertestvér, de szinte senki nem cseréli le az X-et XS-re, de az összes többi modellnél a különbség óriási. Nincs ismerős “home” gomb, emiatt a kijelző nagymértékben megnőtt, és a vezérlés intuitív módon egyszerű és világos marad, a használat első perceiben megszoktam.

Specifikációk

Az iPhone XS teljesítményében messze megelőzi az előző modellt. Általában nem tudom, milyen csoda van bent, de az a tény, hogy az okostelefon gyors, mint egy rakéta, TÉNY.

Össz. benyomás

Az Iphone xs gyönyörű és ennyi. Gyors, hatalmas, jóképű. Az elkészítés minősége dicséretre méltó. Általánosságban elmondható, hogy az iPhone minősége boldoggá tesz, ezek évek óta telefonok, és megfelelő kezeléssel, hibák és megszakítások nélkül működnek.

Megéri a pénzt? Jó kérdés, valószínűleg várhatnék, vásárolhatnék egy kicsit olcsóbban, vagy vehetnék egy kevésbé friss modellt, de ennek ellenére egy kicsit sem bánom meg a vásárlást, és 100% -osan elégedett vagyok vele

Ki kellett próbálnom egy váltást az androidra, hogy még egyszer megbizonyosodhassak arról, mennyire kényelmesek az iPhone-ok mindenben, és egy adott modell meghökkent a jellemzőivel, és jelenleg nem tudok elképzelni jobb okostelefont magamnak.

 

+Erősségek

Gyors

Gyönyörű

Egyszerű

-Hátrányok

Drága

Krisztian

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments