Közzétéve 2021 április, 26 - 10:10

Hosszú hajat szeretnél? A titok: Öl Magique

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 3500 Forint

Többen kérdezik, hogy mitől nőtt így meg a hajam, ugyanis életemben nem volt még ilyen hosszú. Nem azért, mert nem akartam, hanem azért, mert mindigis nagyon töredezett, így muszáj volt gyakran vágatnom. Pár hónapja azonban rátaláltam egy csodaszerre. Igen, valóban csodaszer, mert mióta rendszeresen használom (én Gliss Kur sampon és balzsam mellett) azóta egészségesek a hajvégeim, és csak a frizurám formájának igazítása miatt járok időnként fodrászhoz. Ez a csodaszer pedig a L’Oreal egyik hajolaja, az Öl Magique.

Mielőtt megvettem az olajat, sok helyen kerestem a tapasztalatokat, de csak a samponjára meg balzsamára találtam, ami számomra nem volt érdekes. De gondoltam, akkor előzetes információk és vélemények nélkül is bevállalom, mert annyira el voltam keseredve, a töredezés mellett ugyanis hullani is kezdett a hajam.

Ahogy korábban írtam, én Gliss Kur termékek mellé használom, viszont fontolóra vettem a leváltásukat, és akkor az olajhoz tartozó termékekkel használnám. (Annyi a problémám ezzel, hogy ahol én lakom, nehéz beszerezni őket.)

És akkor jöjjön a lényeg, vagyis hogy én hogyan használom! Hajmosás után  8-10 pumpányival belemasszírozok a nedves hajamba, főleg a végekbe, hajtőbe nem. Ezt követően várok pár percet, hadd szívja a hajam magába ezt a tápláló olajat, majd ezután fésűvel átfésülöm az egészet. Mióta használom, ezt is könnyen teszem, és egyáltalán nem fájdalmas a fésülködés sem. Korábban az volt, mert bármilyen simító pakolás ellenére is, voltak olyan részek, főleg a halántékomhoz közel, ahol nagyon gubancos volt a hajam. Gondolom a rendkívüli szárazságtól, hiszen a töredezést is ez okozta első sorban.

Az olaj azonban már első használat után selymessé varázsolta a hajam. Rendkívül intenzív hatású, tele tápanyagokkal, amelyek valóban fel is szívódnak. Igen, felszívódnak! Mással nem tudom magyarázni azt, hogy az amúgy töredezett, színtelen és gubancos hajam miért lett pár alkalom után egészséges, fényes és gubancmentes.

Aki kipróbálná, annak azt javaslom, menjen el egy egészségügyi hajvágásra, majd ezután kezdje el használni a terméket, a változást pedig hamarosan meg fogja tapasztalni.

Szépségápolási termékekről egyébként nem nagyon szoktam ódákat zengeni, sőt véleményeket sem igazán írok róluk sehova. De úgy gondoltam, hogy ha van egy kézzelfogható vélemény erről a termékről is, az segíthet másoknak abban, hogy könnyebben rábukkanjanak, vagy bevállalják.

Nekem annak idején jól jött volna akár egyetlen vélemény is, de nem találtam. Szóval ha rám hallgatsz, próbáld ki, mert megéri!

Anna Molnár

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments