Közzétéve 2021 december, 17 - 19:19

Hogyan szabadultam meg egy fülfájástól, amely fél életen át kísértett engem

Gyermekkorom óta minden évszakban kórházban voltam középfülgyulladással. 18 évesen, volt valami komoly fertőzésem, ami komplikációt okozott, és tompította a hallásomat. 2018-ban, az influenza után hasonló helyzet állt elő, és a hallásom még rosszabb lett.

 

Azóta kezdett el érdekelni a hallás egészségének témája. Rengeteg könyvet olvastam, orvosokkal készített összefoglalókat néztem, fórumokat olvastam, és tanulmányoztam a hasonló problémával küzdő emberek visszajelzéseit. Így találkoztam az Ottomaxról szóló visszajelzésekkel.

 

Az Ottomax egy természetes, vitaminizált készítmény a hallószervek támogatására. A készítmény a sejtek vérkeringésének javításával megelőzi és megállítja a halláskárosodás folyamatát. Ez egy esély volt számomra, hogy új életet kezdjek.

 

A gyártó hivatalos weboldalán leadott rendelés viszonylag gyorsan megérkezett. Nagy hátránya, hogy a csomagban lévő kapszulák száma nem elegendő a kúrához. Ezért javaslom, hogy egyszerre több csomagot vásároljon.

 

Mit mondhatok a változásokról: a gyulladás nem jelentkezett újra, és a hallásélességem javult. Nagyon örülök neki. Határozottan ajánlom az Ottomax kapszulákat.

Ann F

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments