Közzétéve 2022 április, 25 - 14:14

Híres természetgyógyász páratlan könyvéről!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 2000 Forint
Vonalkód: 13081

Még az 1990-as években került birtokomba Maria Treben:EGÉSZSÉG ISTEN PATIKÁJÁBÓL című könyve, ami akkor mindössze 180Ft-ba került.A HUNGA -PRINT kiszövetkezet adta ki.Akkoriban nemigen érdekelt a természetgyógyászat,de azért elolvastam, és sok mindent tanultam is belőlle.Ez a könyv olyan egyszerűen,mindenki számára érthetően, példákkal, történetekkel alátámasztva írja le a különböző gyógymódokat,hogy párját ritkítja.Szinte belevési az ember agyába a sok hasznos információt, évek múltán sem lehet elfelejteni.

Nagyméretben de mindössze kb. 1cm vastagságban került kiadásra, jól látható nagybetűs nyomtatásban.Már maga -az általam most közzétett- a lefotózott borító kép is vonza az olvasót, felkelti kíváncsiságát.Ezért is vettem meg ,amikor megláttam valamelyik könyvesboltban.Nem is gondoltam,hogy ennnek a könyvnek még sok hasznát fogom venni.

Amikor az Európa-szerte népszerű könyv hazánkban is megjelent,rövid időn belül több mint százezer példányban kelt el, egy példánya jelenleg is birtokomban van.A nagy kereslet miatt, szükségessé vált a könyv gyors utánnyomásának.

Maria Treben ” Egészség Isten patikájából” című munkájának útmutatásait nagyon sokan követték,a betegek megfogadták tanácsait, a gyógyulni vágyók felhasználták receptjeit,az egészségüket megóvni vágyók átvették ismereteit, elsajátították évtizedes tapasztalatait, és sikerrel jártak, jó eredményeket tudtak elérni a könyv által.

Nem csoda,hogy ezek az olvasók Treben hívők lettek,és levélben,telefonon, vagy előadásai során élőszóban köszönték meg ennek a nagyszerű,önzetlen asszonynak a segítségét.Nagyon sokan beszámoltak gyógyeredményeikről is.A könyvben Maria Treben ezekből a beszámolókból,levelekből közöl könyvében rendkívül érdekes, tanulságos válogatást.

Az elismert osztrák füvesasszony kétségbevonhatatlan tényekkel, objektív bizonyítékokkal nagyon sok hívet szerzett világszerte.

A könyvet ill. Mária Treben személyét kezdetben számtalan támadás érte,orvosoktól, laikus gyógyászoktól,de ő nem hátrált meg, kész bizonyítékokat tárt eléjük és nem zárkózott el az orvosi diagnózisoktól , és kezelésektől sem.Felhívta az olvasók figyelmét arra,hogy feltétlenül forduljanak orvoshoz, súlyos problémájukkal, ha nagyon belázasodunk,a betegség tünetei a tanácsai ellenére sem javulnának, stb.Maria Treben valóban nem zárkózott el az orvostudománytól sem, figyelemmel kisérte az orvosi konferenciákat, kongresszusokat,és dicsére azokat az orvosokat, akik óva intették a betegeket a túlzott gyógyszerfogyasztástól, és külön felhívták a figyelmet arra is,hogy milyen veszélyesek a fájdalomcsillapító tabletták.Leírta,hogy rengeteg ember szedi orvosi ellenőrzés nélkül ezeket, és ezáltalal okoz magának súlyos szervi bántalmakat.

Leírta továbbá,hogy a tartósan szedett vérnyomáscsökkentő szerek például a nőknél mellrákot okozhatnak.és ezt a tényt több orvosi kutatócsoport is megállapította.

Ebben a könyvben nemcsak a gyógymódokról, gyógyfüvekről, azok erejéről, hatásaikról van szó, hanem foglalkozik a gyógynövények szakszerű gyüjtésével, tárolásával, feldolgozásával is.A teák, tinktúrák. friss lé, gyógynövénypép, dunszkötések,kenőcsök, olajok készítése, gyógynövényfürdőkről, borogatásokról stb.Látható tehát mi mindenről esik szó ebben a remekműben.

Garantálom,hogy aki hozzá jut ehez a könyvhöz, végigolvasás nélkül le sem tudja tenni.Amióta megvásároltam és birtokomba került többször átolvastam, ha valamilyen egészségügyi probléma lép fel a családban mindig előkapom, megnézem mikor mit lehet tenni és mindig megtalálom ezekre a válaszokat.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

+Erősségek

Nagyon hasznos mindenki számára!

-Hátrányok

Nem tudok rólla!

janosom

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments