HÉVÍZI TOURINFORM IRODA - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Utazási irodák

Közzétéve 2022 július, 18 - 10:10

HÉVÍZI TOURINFORM IRODA

Felhasználási tapasztalat:: egyszer
Ár : 200 Forint

Nem is mi lettünk volna, ha nem így történik, de nyaralásunk ideje alatt elromlott az időjárás. Először egy szakadó esővel, viharral kezdte, majd szeles, felhős lett az időjárás.

A nap elbújt, és végképp búcsút mondhattunk volna a kellemes programoknak, ha nem jut eszünkbe a Hévízi Tourinform Iroda.

Tehát beszorultunk volna a nyaraló szobájába azonban felhívtuk a Hévízi Tourinform irodát, hogy megérdeklődjük beltéri programokat, rendezvényeket.

A Hévízi Tourinform irodánál szívesen álltak rendelkezésünkre és segítő szándékkal világosítottak fel bennünket a beltéri programokról, illetve a múzeumok, kiállító helyek, időszakos kiállítások, beltéri lehetőségek, templomok elérhetőségéről, megtekinthetőségéről. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, szívesen álltak rendelkezésünkre. Az ügyfélszolgálatos, telefonos ügyfélszolgálatos hölgynek külön köszönettel tartozunk érte, igazán hálásak vagyunk. Az ügyfélszolgálatos hölgy, ügyfélszolgálatos munkatárs kedves, aranyos és segítőkész volt, így könnyen és gyorsan tájékozódhattunk.

 

Információnyújtásban tehát nincs hiány, mint ahogy kedvességben és segítőkészségben sem a Hévízi Tourinform irodánál. Mint megtudtuk a Hévízi Tourinform irodában hozzájuthatunk térképekhez, prospektusokhoz, és egyéb kiadványokhoz is. Hévízi iszapos termékeket is árusítanak, amelyek kifejezetten jó, eredményes gyógyító és betegség megelőző hatásúak. Több fajta termékük is van, több fajta betegségre, vagy akár csak egy kellemes feltöltődésre, masszírozásra, wellness kezelésre is. Többek között megvásárolható az iszapfürdő, iszap szappan és a tőzeges fürdősó is.

 

Lehetőség van a Hévízi Tourinform irodában hozzájutni, megvásárolni különböző „Hévízi logós” termékeket, elsősorban képeslapokat, hűtő mágneseket, különböző dísztárgyakat és Hévíz illetve a Hévízi tó történetről, jelentőségéről, környékéről szóló könyveket is.

 

Ezen felül lehetőség van kerékpár bérlésére is. Mi gondolkodtunk kerékpárbérlésen, és aki teheti és meg szeretné kerülni a lefolyót, esetleg el szeretne menni a Balatonhoz, annak javaslom is, hogy béreljen kerékpárt. Nagy látványosságról, egy jó kis tekerésről és edzésről maradtunk le az miatt, hogy pont béreltünk volna kerékpárt, amikor leszakadt az ég, eleredt az eső. Így meggondoltuk magunkat.

 

Ami még pluszban hozzájárul kedvességükhöz és segítőkészségükhöz az-az, hogy ingyenes csomagmegőrzésre is van lehetőség irodájukban. Ez nagy előnyt jelent, ha valaki idő előtt érkezne a szállására, vendéglátó helyére. Így járt egy kedves házaspár is, aki a mi szállónkra idő előtt érkezett.

 

Tehát aki Hévízen jár és belső, beltéri programokról szeretne érdeklődni,

Térképhez, prospektushoz hozzájutni,

Ajándéktárgyat vásárolni,

Kerékpárt bérelni,

Esetleg információra van szüksége

Vagy éppen csomagjait kellene megőrizni

 

ANNAK, AZON SZEMÉLYEKNEK, VENDÉGEKNEK

BÁTRAN AJÁNLOM

 

A HÉVÍZI TOURINFORM IRODÁT!!!

+Erősségek

SEGÍTŐKÉSZEK, KEDVESSEK

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments