Közzétéve 2023 március, 26 - 15:15

HERBA9

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 4990 Forint
Megvásárolt: link

Herba9 Krém

Hatékony gyógynövényes krém, ízületi fájdalomra és sportsérülésekre

Az UKKO által forgalmazott Herba9 egy széles spektrumú gyógynövényes krém, amely szinte minden fájdalommal, gyulladással járó mozgásszervi panasz esetén hatékonyan alkalmazható.

A 150ml-es kiszerelésben kapható Herba9, praktikus tégelyének köszönhetően, könnyen adagolható, a problémás területet fedő bőrréteget vékonyan bekenve gyorsan felszívódik és szinte azonnal kifejti hatását.

Használata elsősorban végtagokban jelentkező (gyulladásos vagy egyéb eredetű) ízületi fájdalom, izomsérülések, állandó vagy traumás jellegű derék-, hát- vagy nyaki fájlom esetén javasolt.

Az UKKO Herba9 egy természetes anyagokból felépülő alapkrémből (ami hordozóként szolgál a hatóanyagok bejuttatásához) és a hozzáadott 9 féle különleges gyógynövény kivonatából áll: fekete nadálytő, körömvirág, kurkuma, fűzfakéreg, aloe vera, ördögcsáklya, rozmaring, eukaliptusz és vadgesztenye. A Herba9 gyógynövény hatóanyagai a fokozzák a vér és nyirokkeringést, ezáltal helyi vérbőséget okoznak, valamint támogatják a szöveti regenerációt is, ezért gyorsabbá válhat a sérült vagy érintett területek regenerációja. Az eukaliptusz, a rozmaring, a kurkuma és a vadgesztenye hatóanyagai javítják a helyi anyagcsere folyamatokat is, ami a lokális ödémák csökkenését eredményezheti. Ezáltal pl. kisebb lehet a helyi nyomás ami szintén gyorsabb gyógyuláshoz vezethet. A krém alkalmazásakor az első amit érezhetsz, egy kellemes hűsítő érzet, amit gyorsan követhet a fájdalomcsillapító hatás is. Kúraszerű vagy hosszú távú alkalmazás mellett, a gyulladáscsökkentő hatású gyógynövények lépnek előtérbe. A krém 9 összetevője közül 7-nek van gyulladáscsökkentő hatóanyaga, így nem meglepő hogy a terméket kipróbálók ízületi gyulladás, izomsérülés és gerinc vagy derékbántalmak esetén is sikerrel alkalmazták.

Fontos! A krém bármely összetevőjével szembeni allergia vagy érzékenység esetén a termék használata nem javasolt.

A Herba9 100% – ban natúr magyar termék, nem tartalmaz allergén anyagokat vagy szennyeződéseket, illetve nincsenek benne kemikáliák sem, ezért használata biztonságos és nem okoz kellemetlen bőrelváltozásokat, kiütéseket.

A Herba9 olyan krém, amely sokféle mozgásszervi panasz esetén alkalmazható, nem csupán elfedi a fájdalmat, de az érintett terület regenerációját is elősegítheti. Mindezt természetesen, gyógyszerek nélkül, tisztán a gyógynövények erejével. Olyan gyógynövényeket válogattak össze a készítők, amelyek együtt, egymás hatását felerősítve gondoskodhatnak a gyors fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és gyógyulást elősegítő hatásról.

Az én esetemben a hatása nagyon gyors és kellemes volt, így bátran merem ajánlani mindenkinek, aki ízületi fájdalmakkal küszködik.

+Erősségek

Hűsítő hatású

Fájdalomcsillapító

-Hátrányok

Nem ismert

Bondár Dinda

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments