Herba Lexikon – Kártyajáték - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Gyerekjáték

Közzétéve 2023 március, 17 - 10:10

Herba Lexikon – Játszva tanító gyógynövényes társasjáték

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 8900 Forint
Megvásárolt: link

Herbalexikon társasjáték

A Herba Lexikon egy olyan kártyajáték, amivel ha rendszeresen játszol, megismerhetsz 40 hazai és külföldön termő növény tulajdonságát és emberre gyakorolt hatását. „A 8 játék fejlesztése során odafigyeltünk arra, hogy fiataloknak és a régóta fiataloknak is élvezhető legyen, utazójátéknak is megfelelő.” Nem csak nagy csapatban (akár 11 fő), de akár egyedül is jó szórakozást nyújt. Régebben nagyanyáink adták át az ősi tudást a lányaiknak, most lehetősége van bárkinek elsajátítani mindezt játékos formában. Jó szívvel ajánlom minden gyógynövénykedvelőnek. Már a legkisebb korosztály is magába szívhatja a gyógynövényvilág ismereteit, szeretetét. Ez egy olyan társasjáték amivel, ha rendszeresen játszol, akkor szórakozva megtanulhatod 40 gyógynövény jótékony hatásait és egyéb tulajdonságait.
8 egyszerű játék közül 3-hoz még olvasni sem kell tudni, tehát kicsiknek nagyoknak és régóta fiataloknak is remek szórakozást nyújt. Alaptudást nem igényel, sőt inkább ezzel lehet megszerezni. További előnyök:
-Generációs utazós játék
-Pörgős játékmenet
-Kis helyen elfér
-Értékes minőségi együttlétet biztos
ít.
-C
sak nyertese van a játéknak, van aki a szabály szerint, van aki tanul.
A játékok fejlesztik az értelmi, érzelmi intelligenciát, a logikai készséget, a stratégiai gondolkodást, kombinációs készséget és elősegítik a személyiségfejlődést.

E kártyajátékban játszva és egyben szórakozva megtanulható a gyógynövények hatásai és tulajdonságai.

Játszható játékok:

1. Duó

2. Trió

3. Kakukktojás

4. Találj 4-et

5. Fitomester

6. Jó vagyok

7. Memória

8. Sor

Magyar produktum. Szórakoztató és egyben edukatív társasjáték kicsiknek és nagyoknak, melynek célja, hogy játékosan, szórakozva tanuljon, belelásson a gyógynövények varázslatos világába, mellyel magunknak és utódainknak is értéket teremthetünk – miközben olyan hasznos információkkal gazdagodhatunk, melyet nap mint nap felhasználhatunk egészségünk érdekében.

Tavaszi-nyári kirándulások alkalmával is nagyszerűen felhasználhatóak a kártyából szerzett ismeretek. Csak ajánlani tudom minden gyermekes családnak, már a legfiatalabb korosztálytól is. Kellemes időtöltést kívánok!

Bondár Dinda

Ajánlom

+5

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments