HELL ENERGIA ITAL - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Hobbi

Közzétéve 2023 május, 07 - 10:10

HELL ENERGI A ITAL

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 250 Forint

Régebben sokkal többször fogyasztottam a Hell energia italt, mint más energia italokat. Éjszaka műszakban, vagy akár huszonnégy órás vagyonőr szolgálatban is megálltam vele a helyem. Igazán jó energiaital, kellemes tutti-frutti ízzel. Javaslom mindenkinek, aki éjszakai műszakban dolgozik, de vigyázzunk, ne vigyük túlzásba fogyasztását!

A HELL ENERGY a világ egyik leggyorsabban fejlődő FMCG márkája, amit gyors sikere és robbanásszerűen bővülő export piaca is bizonyít. A 100%-ban magyar brand 2006-ban született és 2010-re Magyarországon piacvezető lett, a nemzetközi energiaital-piacon pedig – mára közel ötven országból álló exportpiaccal – meghatározó szereplővé vált. Hazánkon kívül többek között Romániában, Görögországban, Szlovákiában, Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Szlovákiában, Horvátországban és Cipruson is piacvezető.

A HELL ENERGY sikereit a kiváló minőségnek, megfelelően fejlesztett változatainak, összetevőinek és a márka jó ár-érték arányának, széles körű elérhetőségének, a nemzetközi marketingkommunikációs háttérnek, valamint a fogyasztói igényeknek megfelelő pozicionálásnak köszönheti. A HELL ENERGY az energiaital szektorban egyedüliként mondhatja el magáról, hogy több országban is piacvezető, erős márkával, saját tulajdonú modern töltőüzemmel és alumínium italdobozgyárral rendelkezik, ami páratlan stratégiai pozíciót jelent globális szinten is.

A Hell energia ital azon kívül, hogy szinte minden boltban, illetve dohányboltban, kisebb-közepes és nagyobb szupermarketekben kapható, még rendkívül finom is, és rendkívül felpezsdítő érzést nyújt fogyasztása.

A többi energia italhoz hasonlóan túlzott fogyasztása nem javasolt ugyan, mégis közkedvelt, a fiatalok körében az egyik legelterjedtebb energiaital márka.

Nagyon finom és rendkívül ízletes íz változatokban, illetve cukormentes formában is kapható. Legelterjedtebb kiszerelési és csomagolási formája a kettő és fél deciliteres alumínium dobozban kapható változata.

Sokszor ittam régebben, rendkívüli módon képes a vezetésben segíteni, koncentráló képességet, odafigyelést növelni, akár ékjszakai munka közben- után is, csak arra vigyázzunk, hogy akkor ne az alkoholos formáját válasszuk, mert a Hall energia ital kapható alkoholos változatban is. (18 év felettieknek!!!)

 

Kellemes Hell energia ital fogyasztást,

Kellemes finom, tutti-frutti, vagy egyéb íz világot,

Kellemes, frissítő ébredést,

Kellemes és kitartó éjszakai munkát,

Kellemes vezetést kívánok

Mindenkinek, aki a Hell energia italt fogyasztja!

+Erősségek

FOKOZZA A KONCENTRÁCIÓS ÉS TELJESÍTŐKÉPESSÉGET

-Hátrányok

TÚLZOTT FOGYASZTÁSA NEM JAVASOLT

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments