HBO GO - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Honlapok

Közzétéve 2021 február, 22 - 15:15

HBO GO vélemények

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Az HBO csatorna az egyik legnagyobb amerikai kábeltelevíziós csatorna – immát több évtizede magas színvonalú tévéműsorok forgatásáról ismert, a 18 évnél idősebb közönség számára. Véleményem szerint tartalmazza a legnépszerűbb projektet, többek között a Trónok harca “Game of Thrones”-t, de nemcsak ezt, hanem más, számos díjjal kitüntetett műsort is.

HBO GO – az amerikai HBO csatorna alkalmazása, amely hozzáférést biztosít a csatorna egész tartalmához Android okostelefonról. Az alkalmazás használatához meg kell adni a profilom adatait és fizetett előfizetéssel kell rendelkezni. Ellenkező esetben nem fogunk tudni filmeket és tévésorozatokat nézni.

HBOGo kiváló tartalmat kínál. A következő tévéműsorokat és tévésorozatokat lehet nagy felbontásban nézni: Trónok harca (GameofThrones),Richard Jewell balladája, A vadnyugat világa (Westworld), Árva Brooklyn, Álom doktor, Sheldon stb. Mindegyik eredeti változatban, szinkronnal és több nyelven tartalmaz feliratozást.

Az HBO összes műsora mellett számos új filmhez lehet hozzáférni. És természetesen arról se feledkezzünk meg, hogy mindezt kiváló minőségben, különféle nyelven szinkronnal és feliratokkal lehet megnézni, ami véleményem szerint nem mellékes a mai korszerű számítógépes technológiák világában, hiszen a nagy felbontású eszközök tökéletes látványban részesítenek.

Egyszerűen imádom ezt a csatornát!Nincs szerződés. Regisztrálni 2 egyszerű lépésben lehet és ingyenes próbaidőszakot kínálnak. Ingyenesen lemondható az előfizetés. Több mint 800 film van a tartalomban valamint népszerű sorozatok. Akár 5 eszközön is lehet használni, de ezt még nem próbáltam ki. Naponta jelennek meg új tartalmak. A szolgáltatás magyar változata elérhető PC-n, Androidon, iOS-en, PlayStation 3 és 4-en, illetve okostelevíziókon, amit kimondottan emiatt szereztem be nemrég. Az HBO Go filmállománya havonként frissül és cserélődik, a lineáris csatornával megegyezően a mozikban bemutatott filmek általában a Go-platformra is kikerülnek négy-öt hónappalazokbemutatása után.

Javarészt olyan filmeket és sorozatokat válogatok, amelyek érdekesek számomra, ez javarészt a romantikus vígjátékok kategóriája. De időnként valami újat is szeretek megnézni, s a hatás nem marad el. Az eredeti sorozatok új epizódjait minden országban, amelyben a szolgáltatás elérhető, egy időben az első vetítéssel elérhetővé teszik, az európai országokban azonnal lokalizált felirattal, így mindig képben vagyok az aktuális évadot illetően. Úgy vélem, hogy mindannyian megtaláljuk itt a számunkra érdekes tartalmat, amit bárhol, bármikor élvezettel megnézhetünk, kikapcsolódva egy kicsit a hétköznapok rohanásától.

HBO GO – egy olyan alkalmazás, amely, véleményem szerint lehetővé teszi a nagyszerű filmek és tévéműsorok megtekintését.

+Erősségek

Rengeteg film és soorozat

minimális mennyiségű reklám

-Hátrányok

Én nem találtam ilyet

Szabó Andor

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments