Gyulai hamburger bár - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 május, 10 - 13:13

Hamburger egyedi ízvilággal

A gyulai hamburger bár, már elég hosszú ideje immáron 30 éve emeli városunk színvonalát. Egy pici vállalkozásból nőte ki magát a mostani igényesen kialakított gyorsétteremmé. Országszerte ismert, a turisták szinte sosem hagyják ki a városban nyaralás során. Lehetőség van házhoz rendelni, de helyben fogyasztásra is, melyet az emeletes üzlethelyiségben, vagy a nem régiben felújított, fedett teraszon is megtehetünk. A termékek gyorséttermi termékek, hamburgerek, pizzák, de reggeli termékek és desszertek is szerepelnek a kínálatban. A ételek önmagukban és menüben (+üdítő és sültburgonya) is rendelhetőek. A kiszolgálás két helyen zajlik bent az üzletrészeben és egy kinti kiadópultnál. Mindkét üzletrész 10 órakor nyit. Egyedi igényeket is teljesítenek, én például a hamburgereket reszelt sajttal szoktam kérni. A pék termékek adalékanyagok és térfogatnövelők nélkül készülnek saját pékségükben, és a húsok is saját húsműhelyben kerülnek feldolgozásra. Elmondható a hamburger bárról, hogy a gyorsétkezők azon kevés üzletei közé tartozik aki figyelembe veszi az egészséges ételek elkészítésének elvét. Kínálata sokrétű ezért változatos étkezést is tud biztosítani.

A Gyulai lakosság körében is nagy népszerűségnek örvend a hamburger bár, mert hasonló ízvilággal rendelkező gyorsétterem nincsen a városban. Az ételek magas minőségűek egyedi ízvilággal rendelkeznek, nagyon ízletesek. A kiszolgálás lendületes és a kiszolgáló személyzet kedves, segítőkész A várakozási idő változó, de nem mondanám azt, hogy vészesen sok lenne, bár a forgalmas időben van, hogy több időt kell várni. Olykor előfordulnak hibák, de szerintem százalékos arányban ezek elenyészőek.

Amit negatívként mondanék el az, hogy a sültkrumpli sokszor kimeredten kerül a vendéghez, és van mikor nagyon el van sózva. Kiszállítás esetén nem lehet szépkártyával fizetni.

Összességében, viszont az mondanám, hogy magas színvonalú hely és minden ide látógató turistának ajánlom, hogy kóstolja meg a hambi bár hamburgereit, szerintem nem fog csalódni.

+Erősségek

egyedi ízvilág

Egyedi igényeket is teljesít

Széles választék

-Hátrányok

Elsózott krumpli sokszor előfordul

LauraHedi

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments