Current - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 július, 28 - 18:18

Halgass zenét és kapj érte pénzt!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Megvásárolt: link

Az applikáció elérhető iphone és android eszközökre is. Nagy vonalakban az applikáció lényege, hogy te zenét hallgatsz amiért pontokat tudsz gyűjteni. Számos jutalom elérhető akár paypalra, akár tárgyi nyereményekre is beválthatod a pondtjaidat.

Hogyan szerezhetünk benne pontokat?

1. Zenehallgatással: percenként 0,4 Currentpointot tudsz gyűjteni, ez régen akár 1 is lehetett de nagyon lecsökkentettték sajnos, 2 oránként bekell csekkolni különben ne kapsz érte pontokat. Egész jó zenék vannak, ezek iylen külföldi rádiók, de elis lehet őket menteni, szóval offline is tudod hallgatni a mentett számokat, ez szerintem egy nagy plusz már ezért is jó applikáció.

2.Reklám nézése: átlagossan reklámonként 10 currentpointot ad , ebből elég sokat meglehet nézni naponta amivel szerintem egy 200pontot simán össze lehet gyűjteni.

3. Becsekkolás: napi feladat, hogy meghallgas egy számot ezzel tudsz csekkolni, minnél többször teszed ezt meg, pl 30 napig, annál nagyobb értékű currentpointot kapsz.

4. Játékok és kérdőivek: Én általában ezzel szoktam megkeresni a pontok oroszlán részét, adott játékokban el kell érni bizonyos szintet ami után currentpointot kapsz. Persze van  olyan amikor nagyon nehéz  a játék és nem tudom teljesiteni, mert határidőre kell, hogy pl érj el 60-as szintet 30 nap alatt és hát nem mindig tudja az ember nyomogatni a telefonját. De egész jó játékok vannak álltalában.

5. Ajánlás a barátaidnak: Ha meghívod az egyik barátodat, akkor a napi hallgatási pointjainak 10%ékát megkapod, illetve amikor elöször félorát hallgatja 300pontot azthiszem.

6. Telefon töltés: Ez egy egyzserű beépített funkció, amit a beállitásokban lehet engedélyezni, amig tölt a telefonod pontokat termel neked, közbe pedig reklámokat jelenít meg a képernyőn.

A második képen láthatóak a nyeremények, órára , airpodsra és még sok másra lehet beválltani. Illetve paypalra én ezt az opciót szoktam használni, nagyjából 1-2 nap alatt megérkezett az összeg.

Viszont iphone és android között van egy kis kölönbség, mivel androidra sokkal több játék van ezért akik ezt a platformot hasznáják, azok gyorsabban gyűjtik össze a pontokat. iphon-on sajnos kevés app van amiért pontokat add az applikáció.

+Erősségek

fizet

zene mentése

-Hátrányok

lassú a pénz gyűjtés

Erus

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments