Hairbunny - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2020 november, 28 - 7:07

Hairbunny – vitaminok a haj erősítéséhez és növekedéséhez

Felhasználási tapasztalat:: párszor

Helló!

Az Instagram slágere végül eljutott hozzám)) Nehéz közömbösnek maradni, amikor minden második blogger ezeket az aranyos nyulakat hirdeti. A kompozíció alapos tanulmányozása után rájöttem, hogy még mindig érdemes kipróbálni őket!

Nyár végén ittam le őket, ami nagyon pozitívan hatott az őszi hajhullásomra, mégpedig annak hiányára! Most szilárdan meg vagyok győződve arról, hogy dolgoznak és jól csinálják!

A nagy hajguruk összes sikolyával ellentétben, hogy az Instagram vitaminjai = dummy. Kiabálni fognak emiatt az utolsóig, utalva arra, hogy a programjaikra kell költenie a pénzét, és nem a haszontalan vitaminokra = DD

Szóval miről beszélek?)

Mai beszámolómat a híres Bunny Gammy vitaminoknak szeretném szentelni.


1 csomag 60 pasztillát tartalmaz. A bankot a belépés egy hónapjára számolják.

Napi két nyuszi étkezés után – komplikációk és számítások nélkül. Reggel elvittem őket egy teljes reggeli után!

A dizájn mindenképpen plusz, és a lekvár formájában megjelenő vitamin ötlete nagyon sikeres, és tetszett a prezentáció. Az üveg gyönyörű, eredetileg fehér dobozba volt csomagolva, logóval).

Az első nyílás védett volt a nyakán fólia formájában is, amelyet nagyon nehéz volt letépni))

A kompozíció sok olyan hasznosságot tartalmaz, amely nemcsak a hajra, hanem az egész szervezetre is releváns lesz. Összességében:

A-vitamin, C-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, B6-vitamin, folsav és még sok más.

A körmök különösen keményen kezdtek növekedni utánuk)

Az illatuk semmiképpen sem illik a megjelenésbe – ez valamiféle gyógyszertár, de íze hihetetlen. Nagyon édesek és finomak, mint az igazi gumicukorkák!

Színe lágy rózsaszín, jellemzően lányos. Mérete nem túl nagy, kb. 2 cm – könnyen rágódnak, nem hagynak kellemetlen utóízt! De mivel nagyon édesek, nem ártana, ha kéznél van egy üveg víz.

 

A csomag felbontása után az eltarthatóság hat hónap, de ideális esetben a helyes (napi) bevitel mellett csak egy hónapig tartanak. Zárt állapotban a csomag 1 évig tárolható!

 

Maguk a nyuszik nem ragacsosak, de az üveg feneke mindig valahogy koszos, mintha szirupban szennyezett volna.


A gyártó azt ígéri, hogy egy hónap használat után a haj rugalmas, sima és erős lesz. A vitaminok segítenek a haj gyorsabb növekedésében és megakadályozzák a hajhullást.


Magamból azt mondhatom, hogy a haj állapota valóban javult, tetszik a külleme – egészséges, fényes, a növekedés nagyon jó. Nyár óta pedig lényegesen kevesebbet estek ki.


A hatás természetesen nem WOW! De nem túl rossz)

Nagyon szeretem a vitamin formátumot. Mivel gyakran szenvedek attól, hogy nem tudok lenyelni nagy tablettákat, ami azt jelenti, hogy a multivitaminok nem alkalmasak nekem. Mások keserűek, másoktól általában betegek (például vitrum), a kalciumtól pedig nagyon kevés a hatás.

Ezeket pedig kényelmes venni, és a hatás jó. Kár, hogy az ára túl magas, de itt már mindenki a lehetőségeihez mérten él!

Még mindig ajánlom a kipróbálást!

+Erősségek

Eredeti kivitel

könnyen átvehető

finom

hatékony

-Hátrányok

Ár

Sándor

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments