Közzétéve 2021 április, 26 - 10:10

Ha tisztálkodás, testápolás, akkor évek óta csakis a Szappanfalu kozmetikumok!!!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 990 Forint
Megvásárolt: link

Nagyon szeretem a Szappanfalu kézzel készült kiváló minőségű, ápoló, fertőtlenítő szappanait (fürdés, hajmosás, kézmosás/fertőtlenítés). Rendszeres vásárlójuk vagyok már több mint 6 éve ezért jó szívvel ajánlom másnak is.

Fantasztikus minden termék! Legnagyobb kedvenceim a sampon szappanok!

Nagy öröm, hogy egy ideje már fogkrémet is készítenek (külön öröm, hogy doterra olajokkal készülnek)!

Nemcsak azért, mert csodás összetevős és szeretik a gyerekeim is, hanem üveg tégelyes is!

Másik nagy kedvencünk az argánolajos-koffeines szilárd sampon!

A mosogató szappannal szintén nagyon elégedett vagyok, szuper a mosogató hatása, gazdaságos és nagyon finom illatú (nem utolsó sorban ez is műanyagmentes).

Kategóriák:

Exkluzív kézműves szappanok saját nevelésű gyógynövényekből, fertőtlenítő szappanok, prémium- és kecsketejes szappanok, ekcéma ellen- és problémás bőrre való szappanok, vegan szappan, borotva szappan, arcápoló szappanok, kutyasamponok, gyógynövényes szappanok, kencék, fogápolás (fogkrémek, fogkefék), szilárd samponok és balzsamok, férfi termékek, termékek gyermekek számára, illóolajok, szappantartók, mosó- és mosogatószappanok, zero waste termékek (luffa, bambusz, vászon, stb), feszesítő-, ápoló arckrémek 30-, 35-, 40 év felett, alumíniummentes dezodorok (golyós és krémes), természetes önbarnítókrém, testápolók, vajak, olajok.

Kencéikről:

A természetes anyagok (gyógynövények, zöldségek, gyümölcsök, élő állatok termékei: kecsketej, – méhviasz, gabonatejek, gyógyföldek) kevésbé szervezet-idegenek és toxikusak; kevesebb mellékhatással rendelkeznek, mint a laboratóriumokban előállított társaik. Az anyagok mikrobiológiai biztonsága érdekében a természetes konzerváló anyagok és eljárások mellett (pl. illóolaj, antioxidánsok) csak az engedélyezett természetazonos konzerválószereket használnak.

Róluk:

A Szappanfalu Tóhné Margó saját termesztésű gyógynövényes kecsketejes szappancsodáival indult 2010-ben Békéscsabán egy takaros tanyán.

Mely hamarosan kiegészült a gabonatejes, vegán szappanokkal is.

2013-ban lánya Enikő is szerelmes lett a natúr tisztálkodószerek, kozmetikumok világába.

Éjt nappallá téve kísérletezett arckrémekkel, testápolókkal, bőrradírokkal, fogkrémekkel, dezodorokkal…, hogy megalkothassa neked a legtermészetesebb, legminőségibb, legkülönlegesebbet.

Ma már doTERRA esszenciális illókkal dolgozik.

A szappanok és kencék környezetbarát csomagolásban kerülnek otthonodba. Pálmaolajmentesek.

Saját termékeken kívül a zero waste életmód kellékeit is bevették repertoárjukba.

Hitvallásuk, hogy a termékeik 100%-osan mesterséges tartósítószer-, kőolajszármazék-, alumínium-, SLS-, EDTA-, parabén mentes alapanyagokból készüljenek.

A szeretetteli törődés, gondoskodás és öröm átérződik  a szappanokon 🙂

A Szappanfalu természetes kozmetikumok jellemzői:

        – Állatkísérletektől mentesek!

        – Csak a biokozmetikumokban megengedett konzerválóanyagokat tartalmazza az egészséges mikrobiológiai állapot érdekében.

        – Nem alkalmazunk tartósításra parabeneket, izotialozin származékot.

        – Csak természetes eredetű emulgeátorokat/ felületaktív anyagokat tartalmaz. SLS, etoxilált emulgeátoroktól mentes.

        – Csak növényi eredetű glicerint használunk hidratáló összetevőként, pl. nem alkalmazunk propilén-glikolt, butilén-glikolt.

        – Nem tartalmaz szintetikus kelátképzőket (EDTA sói), petrolkémiai/ásványolaj-ipari anyagokat. pl. paraffinolaj, paraffinum, paraffin, liquidum, cera microcristallinum.

        – Hatóanyagaink kivonatolásához nem alkalmazunk ásványi olajokat, kőolajszármazékokat, propilén-glikolt, butilén-glikolt, benzolt stb..

        – Nem alkalmazunk szintetikus fényvédő anyagokat összetevőként.

        – Alumíniumsókat, még a dezodorokban sem.

        – A tartósítószermentesség érdekében és a csírátlanítás céljára sem alkalmazunk radioaktív/ ionizáló besugárzást.

        – Nem tartalmaz komedo/mitesszer képződésre hajlamosító anyagokat.

A természetes anyagok (gyógynövények, zöldségek, gyümölcsök, gabonatejek, gyógyföldek, élő állatok termékei: kecsketej, – méhviasz,) kevésbé szervezet-idegenek és toxikusak; kevesebb mellékhatással rendelkeznek, mint a laboratóriumokban előállított társaik. Az anyagok mikrobiológiai biztonsága érdekében a természetes konzerváló anyagok és eljárások mellett (pl. illóolaj, antioxidánsok) csak az engedélyezett természetazonos konzerválószereket használjuk.

A kozmetikai iparban felhasznált vegyszerek nagyobb része sokkal gyorsabban szívódik fel a véráramba, mintha megennénk azokat. Hiszen pont ez a cél: minél gyorsabban, maradéktalanul felszívódó krém, ráadásul minél olcsóbban. De ennek ára van: elzárják a pórusokat és függővé teszik a bőrt.

Mindent egybevetve szervezetünk meghálálja a gondoskodást. Egy jól megválasztott biotermék használata vélhetően nem okoz károsodásokat így elhagyhatjuk az újabb károk elhárítására alkalmazandó további készítmények vásárlását.

 

+Erősségek

minőség

ápolás

vegyszermentes

Enibet

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments