Álmodozó - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Sorozatok

Közzétéve 2021 június, 14 - 16:16

Ha szereted a romantikus sorozatot akkor ezt érdemes megnézned neked is.

Ez egy török romantikus sorozat, drámasorozat ami 2018-ban kezdték vetíteni.

Szeretem a romantikus sorozatokat és az a sorozat most nagyon elnyerte a tetszésemet hisz sokat lehet rajta nevetni a szereplőkön és az ember mindig kíváncsi a következő részre. A szereplők nagyon karakteresek a sorozatban és mindig van valami bonyodalom amit meg kell oldaniuk majd, de mindig sikerrel járnak ezeknek a megoldásukban. Nekem a kedvenc szereplőim az Sanem és Can és sokat izgulok miattuk mi teljesedik ki a részek során.

Én már a 140-dik résznél tartok ebben a sorozatban és mindig izgalmas az ember nem tud unatkozni ha ezt a sorozatot nézi.

A sorozat közben vannak néha zenék is amik nagyon kellemesek.

Egy kis ízelítő a sorozatból:

Sanem egy fiatal nő, aki íróvá kíván válni és a Galápagos-szigeteken él. Segít apja élelmiszerboltjában, de szülei arra kényszerítik, hogy válasszanak a szomszédja Muzafferrel kötött házasság és a megfelelő állás között. Sanem munkát talál Fikri Harikánál, Törökország egyik vezető reklámügynökségénél, ahol Leyla, nővére, ügyvezető asszisztens. Aziznek, a reklámügynökség tulajdonosának két fia van, Emre és Can. Emre át akarja venni a vállalkozást, de apja úgy véli, hogy Can jobban megfelel a munkának, és kinevezi az ügynökség vezetőjévé. Cannak megvan, amit apja szeretne a cég számára, de Can inkább a világ távoli részein fényképez. Végül Can beleegyezik a cég vezetésébe, amikor megtudja apja egészségügyi problémáit. Aziz azt is elmondja Cannak, hogy keresse meg a kémet abban a társaságban, amely segít versenytársuknak, Aylinnek. Emrének nem tetszik az az ötlet, hogy bátyja menedzser legyen, és úgy véli, hogy megérdemli ezt a pozíciót, és azt tervezi, hogy megbukik, valamint a tényleges kém. Az operában a társaság 40. évfordulója alkalmából rendezett partin Sanem belép a sötét erkélyre, és beleütközik Canbe. Can, azt gondolva, hogy ő a barátnője, Polen, megcsókolja. Távozása után Sanem rájön, hogy szerelmes az idegenbe, aki megcsókolta, Albatros kódnevet adott neki, de gyűlöli Can-t, Emre pedig elhiteti vele, hogy Can csak növelni akarja a vállalat értékét, hogy eladja. Hamarosan Can beleszeret Sanembe, és rájön, hogy azon a napon megcsókolta őt az operában, és ezzel megkezdte a szerelem elkerülhetetlen történetét. Emrének nem tetszik az az ötlet, hogy bátyja menedzser legyen, és úgy véli, hogy megérdemli ezt a pozíciót, és azt tervezi, hogy megbukik, valamint a tényleges kém.

+Erősségek

Kellemes időtöltés ha szereted a sorozatokat

Kobold

Ajánlom

+4

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments