Recash - vélemény

Átlag: 4 (1 szavazat)

Kategória: Bank

Közzétéve 2021 április, 26 - 16:16

Ha nem akarsz több tucat kártyát, ezt neked találták ki!

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Megvásárolt: link

Számos Pénz visszatérítést foganatosító oldal és megoldás  létezik, amelyek kivétel nélkül mind ajánlhatóak

de ezekhez a legtöbb esetben egy speciális kártyát kapsz, amelyet az elfogadó helyeken lehúzva tudsz érvényesíteni, vagy olyan bankkártyát, amely előretölthetős megoldásának köszönhetően nem tud negatív  irányba lemenni, de itt is az adott helyeken tudod csak foganatosítani a kártyát.

A jó hír az, hogy van egy szerintem még gyermek cipőben járó megoldás, de korán se biztos hogy ez így is fog maradni.

Úgy hívják ezt az oldalt, hogy Recash!

Az oldal lehetővé teszi,  hogy már meglévő bankkártyáinkat hozzákapcsoljuk az alkalmazáshoz, így a partnerboltjaikban számos helyről kaphatunk visszatérítést.

A dolog egyszerű, telepítsd telefonodra az androidra vagy ájfonra letölthető alkalmazást, regisztrálj és add hozzá saját kártyádat. több bankkal együttműködve dolgozik a rendszer, így nem lehet gond azzal hogy esetleg a kártyád ne kerülne elfogadásra.

A bank és a rendszer közti kommunikáció  folytán garantáltan megkapod a pénzvisszatérítést.

Kategóriákba rendezve tudsz a partnerek közt válogatni, így előre megtervezheted hol akarsz bevásárolni hol fogyasztod el a napi kávédat, és a többi, így minden vásárlásod költség hatékonyan történhet.

Az Alkalmazás az engedély megadását követően az alábbi adatokhoz fér hozzá:
– a bankkártya számának utolsó négy számjegye; a bankkártyás tranzakciók dátuma; a bankkártyás tranzakciók összege; a bankkártyás tranzakciók devizaneme; illetve a kártyás tranzakcióhoz használt kártyaelfogadó terminálhoz allokált kereskedőazonosító kód.
A fenti engedély megadása során a Társaság az Alkalmazáson keresztül egyértelműen tájékoztat arról, hogy az Alkalmazás az engedély megadását követően elért adatokat milyen célból, azaz kizárólag a Partnertranzakciók beazonosításához; a Partnerekkel történő elszámoláshoz; valamint a Felhasználók részére hatékony – inApp (Alkalmazáson belüli) -, anonim profilozást használó ajánlórendszer működtetéséhez használja fel.

Magyarországon jelenleg csak a REVOLUT és TransferWise felhasználók tudják az alkalmazást használni. Ez nem rajtuk múlik, a bankok sajnos a törvényi kötelezettség ellenére sem állnak még maradéktalanul készen a PSD2 által meghatározott fejlesztésekkel.
Ez a folyamat várhatóan fel fog gyorsulni, remélhetőleg folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb bankok – közöttük az MKB, Gránit Bank, K&H Bank, OTP Bank stb.  – valamint Partnerek is. ha több bankkártyát is használtok, akár mindet hozzáadva, több helyről is kaphatsz vissza pénz visszatérítést

Az alkalmazáson belüli menüben a bankjaim menüpontra kattintva továbbmész és rákattintasz az Új hozzáférés hozzáadása gombra, ahol egyenként megadhatod az összes vonatkozó bankodat.

jelenleg a szolgáltatás csak itthon érhető el, de tervezik a külföldi nyitást is.

Összegzés:

Remek kezdeményezés, amely lehetőséget ad mindenkinek az okos és spórolós vásárlásra, nem kell többet dugdosni az aprót, hogy ilyen módon végezz megtakarításokat, ezt helyetted intézi a cég!

veszíteni valód nincs, 1 email cím, és mehet a menet!

+Erősségek

1 kártya mindenhez

ha a családban több kártya van azt is hozzáadhatod

kategóriába rendezett partnerek, így előre tervezhető a vásárlás

-Hátrányok

még csak a revolut és transfervise kártyákkal használható

lufix

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments