Tic Tac Gum - vélemény

Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Kategória: Egyéb termékek

Közzétéve 2021 május, 25 - 23:23

Gyerekként is szeretem a tic tac-ot

Már gyerekként is szerettem nagyon a tic tac-ot hisz kis helyen is elfér és sok volt a dobozban. Az idő folyamán sokat változott a tic tac kinézete és az ízvilága is. Az 1969-ben jelent meg az első tic tak a piacon és azóta folyamatosan megtalálható újabb és újabb ízekben. Most mikor felfedeztem az újabb kiszerelésüket és szembesültem vele, hogy már nem a megszokott kemény tic tak hanem már rágót is rejtettek a kis szemekbe nagyon megörültem neki. A táskámban mindig van egy doboz tic tac hol a sima mentolos ízű, vagy épp a fodormentás, de már megkóstoltam a görögdinnye ízűt is.

Nekem a kedvencem a sima mentolos.

Ha te is szereted a tic

tacot akkor ezeket neked is kikell majd próbálnod. Én nagyon megvagyok elégedve az újabb fejlesztéssel. A kislányomnak jobban a görögdinnyés tetszik hisz az nem mentolos hanem kellemes íze van így neki azt szoktam venni ha szeretne olyant.

A dobozban 25 szem rágó van.

Általános tápérték 100g-ban:

Energia: 634kJ/152kcal

Zsír: 1.4g

Szénhidrát: 56,7 g

Fehérje: 0,1 g

Só: 0,013 g

Kobold

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Tic Tac Gum fotók

2021.06.01

tic tac

A tic tac új formája a cukormentes tic tac gyümölcsös ízesítésben kapható. Tic tac freshmint friss mentolos ízt ad ha épp nincs nálunl rágó vagy épp cukorkát szeretnénk enni.Hosszantartó frissesség a...