Disney hangoskönyv - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Gyerek könyvek

Közzétéve 2021 április, 29 - 10:10

Gyerekeknek hangoskönyv


Megvásárolt: link

Egy gyerekeknek szóló hangoskönyvet szeretnék nektek megmutatni ami nálunk teljesen leköti a két gyermekemet nem csak alvásnál használjuk őket, hanem mikor olyan hangulatuk van elkérik és hallgatják a különböző klasszikus meséket rajta. A legelső amit megrendeltem nekik az a Hófehérke és az oroszlán király volt, mikor kinyitottuk a dobozt már akkor is nagy volt az örömük és mikor kiderült, hogy mit is tud akkor ugrálva lelkendeztek és örültek neki. Azóta már több szám is megérkezett belőle nekik.

Ezeket előfizetési csomagban tudod megrendelni. Könnyű kezelni nagyon a hangoskönyvet hisz csak bekapcsolod és rá rakod a megfelelő figurát amit szeretnél hallgatni és már el is kezdődik a mese hallgatás.

Mi ezeknél a részeknél járunk eddig:

– 1 rész: Az oroszlán király

-2 rész: Hófehérke és a hét törpe

– 3 rész: A dzsungel könyve

-4 rész: Némo nyomában

-5 rész: Dumbo

-6 rész: Aladdin

-7 rész: Jégvarázs

-8 rész: Toy story játékháború

-9 rész: 101 kiskutya

-10 rész: Pán Péter

Nem csak a figurákat kaptuk meg a csomagban hanem megkaptuk a hozzá illő könyveket is amikben szép képekkel vannak illusztrálva a mesék a gyerekeknek.

Mi nagyon szeretjük a gyerekekkel és csak ajánlani tudom mindenkinek leköti a kisseb korosztályt is és a nagyobbakat is.

A különböző számokhoz kedveskednek ajándékkal is mi már kaptunk két kirakóst ami Hófehérke és hét törpe és a dzsungel könyve, 101 kiskutyás bögrét és Jégvarázs kulacsot Olaff mintával.

Az első szám 490 ft, a második szám 2490 ft volt. Minden hónapban 2 számot kapunk és mellékelve a csekket amit a postán kell befizetni, futár hozza a csomagot mindig.

Kobold

Ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Disney hangoskönyv fotók

2021.05.06

Klasszikus történetek és ha anya nem ér rá elolvasni, akkor megteszi helyette a hangszoró.

Nagyszerű, hogy a klasszikus történetek mind megjelentek ilyen formában is, ha a mai rohanó világban nem ér rá a szülő olvasni akkor megteszi ezt a hangos könyv. Csak ki kell választani a törtéánetet...