Közzétéve 2021 április, 26 - 10:10

Gyengéd ápolás a Faberlic-cel


Ár : 649 Forint

A cégről

A Faberlic – a legnagyobb orosz hálózati cég mely kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja katalógusból. Napjainkban a Faberlic – több mint 2000 termék és 30 szabadalom tulajdonosa és 5 millió ember 42 országban élvezi a vállalat termékeit minden nap.
A Faberlic termékkínálata 

-Kozmetikai termékek arcra, testre és hajápolásra
-Dekoratív kozmetikumok
-Étrend-kiegészítők és funkcionális élelmiszerek
-Otthonápolási kozmetikumok
-Fehérnemű, felnőtt és gyermekruházat
A Faberlic cégnek saját gyára van Moszkvában. Ez a gyár több mint harmincöt ezer négyzetméteres területet foglal el, amely a legújabb technológiákkal rendelkezik és Oroszország egyik legfejlettebb és technikailag legjobban felszerelt gyára.
A Faberlic küldetése az, hogy az emberek örömét és boldogságát, szépségét és ifjúságát biztosítsák és ezáltal egyedülálló termékeket teremtsenek milliók számára. A Faberlic kozmetikumok hatékonyságát a legmodernebb technológiák és összetevők, valamint a szabadalmaztatott oxigén komplex használata biztosítja.
Én most erről a tusfürdőről szeretném elmondani a véleményemet! Ez a krémes tusfürdő több természetes anyaggal van ellátva pl. mézzel, mandulatejjel, aloe verával, kókusztej, stb.
Amikor regisztráltam a Faberlic cégnél elsőnek ezt próbáltam ki, mivel a tusfürdők használatával a bőröm száraz volt feszült.
Amikor kipróbáltam olyan kellemes érzés volt az illata csodás, a bőröm mintha bekentem volna testápolóval annyira puha volt.
A gyerekemnek mondtam, hogy próbálja ki, de ő azt mondta, hogy nem szereti a mézes termékeket, mivel az volt az első amelyiket felbontottam.
Pár nap múlva letusoltam, és annyira jó illata volt a testemnek, hogy mondtam a lányomnak aki épp bejött a fürdőbe, hogy gyere már szagold meg a karomat olyan jó illata van.
Válasza: Tudom milyen már kipróbáltam, és ezt használom. Annyira jó érzés volt, hogy a kíváncsiság mégsem hagyta nyugodni, és kipróbálta. Onnantól annyira megszerette/szerették, hogy mindhárom lányom csak ezt használja.
Annyira csodálatos, hogy bátran ajánlom próbáljátok ki.
A Faberlic cég mindent megtesz, hogy vevői elégedettek legyenek.
Annyira szeretem, hogy mindig izgatottan várom a következő csomagom megérkezését.
A cég fő tendenciája a következő 10 évben az, hogy a Faberlicet parfüm-és kozmetikai cégből “életstílussá” alakítsa. Új piacokra lép be, amelyek egyenlőek vagy nagyobbak, mint a kozmetikai és illatszerpiacok. A Faberlic új termékkategóriákat tár fel   – edények, gyermekruházat,harisnya és zokni, fehérnemű, otthoni és egészségügyi termékek. A jövőben a Faberlic új cégekkel fog közreműködni, amelyek üzleti tevékenységüket még jövőképesebbé teszik és termékeik még változatosabbak lesznek.


Kati

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments