Közzétéve 2020 december, 21 - 12:12

Gőztisztító Karcher SC 1.020 – Tisztítás – buzz.

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Gőztisztító Karcher SC 1.020. pótolhatatlan dolog a tisztításhoz. A gőztisztító megjelenésével kevesebb kémia van a házban.

A Karcher 1935-ben alapított német vállalat. Nagynyomású mosógépeket és tisztítóberendezéseket gyárt, vezető szerepet tölt be a világpiacon.

Gőztisztító Karcher SC 1.020. kiváló munkát végez otthoni takarításban. Könnyű letörölni a padlót, ehhez van egy speciális fúvóka, ugyanolyan jó az ablakok, tükrök, csempék és minden, ami nedves tisztítást igényel. A gőztisztító nélkülözhetetlen a nehezen hozzáférhető helyeken, radiátorokban, rácsokban, légkondicionálókban, vízvezetékekben, és csak a repedések könnyedén tisztíthatók gőzzel. Az etető etetőszék könnyen tisztítható, a játékokat gőzsugárral lehet permetezni, mivel a tisztítás mellett fertőtlenítés is.

Gőzölővel is vasalhat dolgokat, ez különösen kényelmes a felsőruházat és a “szeszélyes” szövetekből készült dolgok esetében. A ruhákat gőzzel leöntjük, majd fokozatosan kisimulnak, néha 2-3-szor meg kell ismételni az eljárást.

Az SC 1.020 gőztisztító modell a Karcher cég gazdaságos változata, de minden szükséges megvan.

Nagy fúvóka a padló tisztításához, meghosszabbított fogantyú.

Kis fúvóka.

Ecsettel egyenetlen felületek és erős szennyeződések esetén.

A modellek drágábbak egy nagy víztartállyal, erősebbek, további fúvókákkal rendelkeznek, ennek megfelelően az ár jóval magasabb. Otthoni takarításhoz az SC 1.020 modell minimális értéke elegendő. Ezenkívül a gőztisztító könnyű (3,7 kg) és kompakt.

Előnyök:

Vegyszerek nélkül tisztít, fertőtlenít.

Az egyenetlen felületek és a rosszul hozzáférhető területek elmosódnak.

Fűtésjelző, annak segítségével láthatja, hogy a gőztisztító üzemkész-e.

Blokkoló, biztonságosabbá teszi a tisztábbat

Könnyű, kompakt, kerekeken mozog.

A gőz mennyisége állítható.

Az SC 1.020 gazdaságos változat alacsony fogyasztású, energiatakarékos (összehasonlítva a Karcher gőztisztítók más modelljeivel).

Most a hátrányokról. A kályhákat, kemencéket és a nehéz szennyeződéseket nem lehet egy mozdulattal megtisztítani. Miután rábukkantam egy hirdetésre erről a gőztisztítóról, minden elérhetőnek látszik, de valami eltúlzott. Például a kályha szennyeződései közvetlenül “visszaverődnek a gőz láttán”, de a valóságban a tökéletes tisztítás érdekében keményen kell dolgoznia, vagy mosószert kell használnia.

Vasaláshoz nincs elosztó fúvóka, de nem tény, hogy hatékonyabb vele.

Általánosságban sokkal több profi van, és a legnagyobb plusz a vegyszer nélküli tisztítás, ez nemcsak lehetővé teszi, hogy még egyszer ne mérgezze meg magát, hanem pénzt is megtakarít.

A folyamat egyszerű. Töltsük fel a tartályt vízzel, csukjuk be a biztosítékot, kapcsoljuk be a gőztisztítót, várjuk meg, amíg a fűtés jelzőfény kigyullad, és elkezdheti a tisztítást, a fúvókák cseréjét és a gőzszint beállítását. Kikapcsolás után a biztosíték nem kerül levételre, amíg a víz lehűl és a nyomás nem oldódik. A gőz forrón jön ki a tisztítóból, de ha véletlenül a kezére kerül, nem fog megégni. Tehát a dolog biztonságos. A tartályt 1,2 literre tervezték, ami elég.

A Karcher SC 1.020 gőztisztító kényelmes, szükséges dolog, megkönnyíti a tisztítási folyamatot. Ajánlom gyermekes családoknak, allergiásoknak és bárkinek, aki nem szereti a tisztítószerek illatát.

Boldog vásárlások.

+Erősségek

Tisztítás vegyszer nélkül.

-Hátrányok

Jelentéktelen.

Sándor

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments