Közzétéve 2021 április, 29 - 10:10

Gőzerővel az egyenes hajért


Ár : 6000 Forint

Nagyon erős és vastag szálú hajam van. Kiskoromban kellett három tanító néni, hogy az úszás után megszárítsa a hajamat. Nehezen kezelhető ettől eltekintve viszont kedvelem a hosszú hajat. Amikor elkezdődött a hajvasaló őrület én is kaptam, bár az akkor még nagyon lassan melegedett fel, és jó párszor át kellett vasalni mire eredménye lett. Utána egy kerámialapos Remington-ra ruháztam be, amivel viszonylag könnyen lehet dolgozni, viszont a vastag szálú hajam nem lett szép sima és puha a vasalás után sem.

Utána jött divatba a gőzölős hajvasaló és nagyon hamar rájöttem, hogy az én hajtípusomnak jót tehet ez a kütyü. Ebből is találhatunk a piacon az olcsótól a méregdrága Steampodig mindent. Mivel nem voltam biztos benne, hogy működőképes lesz az én hajammal így esett a választásom a Red’N Shine fantázianevet viselő a piacon egyik legolcsóbb gépet.

Már az első használat után kiderült, hogy hihetetlen jótékony a hatása és kellemes puha lesz utána a hajam. Öt hőfokozata van. A maximum 200 celsius fok, ami jó, bár előtte 230 fokon vasaltam a hajamat és lehet, hogyha itt is magasabb lenne, a hőfok még jobb eredményt tudnék elérni. A kis víztartályát viszonylag könnyű feltölteni, a csomag tartalma egy kis fecskendő is, amivel feltölthetjük. Nekem rengeteg hajam van és, mint említettem vastag szálú is így hajmosás után nem szokott elég lenni egy víztartálynyi víz a hajam kivasalásához, ez nyilván egyénenként eltérő.

A gőzfunkciót és a kerámia lapokban található fésűt is három fokozatba tudjuk állítani. Megmondom, őszintén én nálam mindegyik a legutolsó fokozatban van. és a kerámia lapokban található kis kiállásokat jóindulattal sem nevezném fésűnek viszont ettől függetlenül nem rossz. Apropó a kerámia lapoknak köszönhetően könnyebben és gyorsabban tudjuk kivasalni a hajunkat.

Egy óra használat után automatikusan kikapcsol, így ha véletlenül ott felejtjük sem lesz nagy gond belőle. A kábel vége 360 fokban forog így könnyű kezelni bár azt gondolom manapság egy hajformázó kütyünél ez már alap tulajdonság.

Összességében meg vagyok elégedve ezzel a kis géppel és megtapasztaltam a gőzölős hajvasaló pozitív előnyeit. Sajnos ettől eltekintve azt kell mondanom, hogy az én erős vastag szálú hajamhoz ez a gép nem elég erős, így én le fogom cserélni egy professzionális gépre, de kipróbálni tökéletes volt. Szerintem vékony szálú hajra ez is tökéletesen megfelel és tényleg tökéletes végeredményt lehet elérni vele.

Technikai adatok:

  • Teljesítmény: 60-100 W
  • Bemeneti feszültség: 100-240 V
  • Min. hőmérséklet: 120 °C
  • Max. hőmérséklet: 200 °C

+Erősségek

fényessé puhává teszi a hajat

-Hátrányok

vastag szálú, sok hajjal nehezen boldogul

littlecat01

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Red’N Shine gőzölős hajvasaló fotók

2021.05.10

Hajvasalo

Ennél a hajvasalonál a gőz nem töri meg a hajamat nagyon kényelmes a használata is nem kell sok időt várni hogy felmelegedés és tartós hajat csinál azért is imádom ennyire mert sok hajvasalo annyira...